Uutiset

Lastikka ja Kainulainen kuukauden pelaajia

Salibandyliigan marraskuun pelaajaksi on valittu Kooveen hyökkääjä Eemeli Salin ja joulukuun pelaajaksi Happeen maalivahti Eero Kosonen. Naisten Salibandyliigan vastaavat valinnat ovat marraskuussa Tapanilan Erä III:n hyökkääjä Tuuli Huuskonen ja joulukuussa Classicin hyökkääjä Eliisa Alanko.

Divarin marraskuun pelaajaksi sarjan valmentajat äänestivät marraskuussa Steelersin hyökkääjän Ville Lastikan (kolmannen kerran peräkkäin) ja joulukuussa Lammin Salibandyn hyökkääjän Rasmus Kainulaisen.

Salibandyliigassa Kooveen hyökkääjä Eemeli Salin, 24, oli joukkueensa johtohahmoja kun tamperelaiset voittivat marraskuun kaikki neljä otteluaan ja varmistelivat asemiaan sarjan kärkipäässä. Vahvat esitykset poikivat Salinille paikan myös Suomen MM-joukkueeseen. Kaikkiaan Eemeli Salin on tehnyt kauden 16 liigaottelussaan 18 maalia ja syöttänyt 10.

Ville Lastikka, 18, pohjusti valintansa jälleen Divarin kuukauden pelaajaksi sarjan kärkijoukkue Steelersin marraskuun neljällä murskavoitolla. Kuukauden tappiolla aloittaneet teräsmiehet latoivat seuraavissa neljässä ottelussaan 52 maalia, ja Ville Lastikka teki niistä 16 syöttäen vielä kuorrutukseksi neljä. Erä Akatemiaa vastaan Lastikka iski seitsemän ja SBS Maskua vastaan viisi osumaa.

Rasmus Kainulainen, 24, oli Lammin Salibandyn johtohahmoja joukkueen hiipiessä joulukuussa sarjakakkoseksi. Kainulainen kirjautti LaSB:n joulukuussa pelaamissa kahdessa ottelussa kummassakin kolme tehopistettä.

Salibandyliigan ja naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä. (HäSa)

Asiasanat