fbpx
Uutiset

Lastikka suuntaa Sveitsiin

Viime kauden Divarin pistepörssin voittaja Ville Lastikka jatkaa uraansa kovatasoisessa Sveitsin liigassa. 20-vuotias Steelers-tähti suuntaa ensi kaudeksi National Liga A:n SV Wiler-Ersigeniin.

Wiler-Ersigen kertoi maanantaina verkkosivuillaan hankkineensa Lastikan ja Sveitsin maajoukkuekonkari Adrian Zimmermannin 1+1-vuotisilla sopimuksilla. Lastikasta odotetaan laituria seuraikoni Zimmermannille, kun SVWE yrittää palata mestariksi välivuoden jälkeen.

– Tuntuu erittäin hyvältä ja jännittävältä. Tämä on myös jättihaaste pelata Wilerissä. Haluan tulla tärkeäksi osaksi SVWE:tä ja auttaa joukkuetta niin hyvin kuin pystyn, Lastikka kommentoi Wilerin verkkosivuilla.

Seuran urheilujohtaja Marcel Siegenthaler kertoo, että suhdeverkosto auttoi heitä solmimaan sopimuksen Lastikan kanssa.

– Olen vakuuttunut, että sekä Wiler että Lastikka voivat hyötyä yhteistyöstä. Täällä hän on vähemmän tarkkailun alaisena kuin Suomessa ja voi kehittyä rauhassa, Siegenthaler uskoo.

Kymmenkertainen Sveitsin mestari sijoittui viime kaudella runkosarjassa toiseksi, mutta putosi puolivälierissä seitsemässä ottelussa Alligator Malansille. Seurassa pelaa kolme Suomen maajoukkuepelaajaa: Tatu Väänänen, Riku Kekkonen ja Jami Manninen.

Asiasanat

Menot