Uutiset

Laura Mononen kotimaan kuudes

Hämeenlinnan Hiihtoseuran A-maajoukkuehiihtäjä Laura Mononen on kuluneen kauden naisten kotimaan ranking-tulosten kuudes.

Maastohiihtokausi päätettiin huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Inarissa. Yhteensä listoilla on yli 1600 hiihtäjää, joista miesten yleisessä sarjassa 337 ja naisissa 169.

Tuloksissa on mukana 83 kilpailua ja pisteissä huomioidaan kultakin urheilijalta kauden viisi parasta ranking-kilpailua.

Monosen parhaat hiihdot olivat maaliskuun lopun Vaajakosken SM-hiihtojen yhteislähtökilpailu (P20km/4:s) ja Vuokatin Skandinavia-cupin osakilpailu joulukuussa (P10km/3:s).

Monosen edellä on viisi muuta maajoukkuehiihtäjää, joista ykköseksi ylsi Kerttu Niskanen ennen Krista Lähteenmäkeä ja Aino-Kaisa Saarista.

HlHS:n Maija Hakala on naisten sarjojen yhteislistalla kahdestoista ja Anni Kainulainen 34:s sekä hämeenlinnalainen Satu Heikkilä (Valkeakosken Haka) 39:s.

Miesten ykkönen on Matti Heikkinen ennen Tero Similää ja Ville Nousiaista. Hattulalainen Vesa Kallio (Valkeakosken Haka) on miesten listan 33:s.

Lammin Säkiän Tommi Huostila oli M18-sarjassa 36:s, hausjärveläinen Tiina Kivikko (Lahden Hiihtoseura) N18-sarjassa 25:s ja Janakkalan Janan Sari Ketonen N45-sarjassa 14:s. (HäSa)

Asiasanat

Mainos