Uutiset

Lauri Stenroth Tähtikisojen seitsemäs

Janakkalan Janan Lauri Stenroth ylitti kolmannellaan miesten korkeudessa 200 Tähtikisoissa Virroilla ja jäi seitsemänneksi. Saman korkeuden ylittivät myös janalaisen edelle sijoittuneet Joonas Jokivartio (OulPy) ja Markus Sandbacka (IKFalken). Stenroth on tällä kaudella hypännyt 203, jolla hän on Suomen tilastoseitsemäs.

Voittoon hyppäsi Tampereen Pyrinnön Jussi Viita, joka ylitti 215. Yritykset korkeudesta 220 eivät tällä kertaa onnistuneet. Viita on tällä kaudella ylittänyt 223 ja hän on Suomen tilastokakkonen Osku Torron (224) jälkeen. Tähtikisojen kakkonen oli Himangan Urheilijoiden Mauri Kaattari 209 ja kolmas Espoon Tapioiden Mikael Rajala 206.

Seipäässä kärkikaksikko Tampereen Pyrinnön Jere Bergius ja Nokian Urheilijoiden Olli Rannikko ylittävät 525. Jarno Kivioja (HKV) jäi korkeuteen 510.

Keihäässä Ruoveden Ryhdin Mika Aalto heitti kauden parhaansa 78,69 ja nousi kotimaan tilastossa seitsemänneksi. Naisten keihään voitti 22-vuotiaiden EM-joukkueeseen valittu Saarijärven Pullistuksen Piia Pyykkinen tuloksella 48,69.

Hämeenlinnassa Tähtikisa-sarjan kilpailut järjestetään 24. elokuuta Kaurialan stadionilla. (HäSa)