Uutiset

Lentopallojuniorit pelasivat Power Cupissa

Team Tawast-Volleyn juniorit matkustivat Mikkelin raviradalle Power Cupiin torstaina 6. kesäkuuta. Matkaan lähti neljä joukkuetta tyttöjä D-ikäisistä B-ikäisiin ja heidän valmentajansa.

Vasta viime syksynä aloittaneet D-tytöt olivat Powerissa kokemassa uusia juttuja, oppimassa ja keräämässä kokemusta. Nuoret tytöt saivat tapahtumasta paljon uutta intoa ja rutkasti itsevarmuutta pelaamiseen sekä turnauksiin. D-tyttöjen lopullisesta sijoituksesta ei ole kenelläkään varmaa tietoa tässä vaiheessa, sillä järjestäjien tulospalvelu kaatui kesken turnauksen.

C-tyttöjä oli mukana kaksi joukkuetta, vuonna 1999 ja 1998 syntyneet. Kummassakin joukkueessa niin oli kokeneita Power-kävijöitä kuin syksyllä aloittaneita lentopalloilijan alkuja. Vanhempi C-joukkue ylsi sijoitukselle 23. ja nuorempi 56.

B-tyttöjen joukkue on kokenut paljon muutamien viime kausiensa aikana ja pelit Mikkelissä olivat todella vaiherikkaita. 12 pelin, muutamien erä- ja pelihäviöiden sekä voittojen päätteeksi tytöt taistelivat itsensä sijalle 17.

Power Cup on maailman suurin lasten- ja nuorten lentopallotapahtuma, johon osallistuu vuosittain yli 7000 nuorta pelaajaa ja 850 joukkuetta joista osa on ulkomailta. Neljän päivän aikana pelataan lähes 5000 peliä hiekka-, että nurmikentillä.

Joka vuosi järjestettävän suurtapahtuman avajaisissa pelaajia ja Mikkelin asukkaita viihdytti rap-artisti Aste ja lopuksi katsojat pääsivät katselemaan beach volleyn näytösottelua. Viimeisen illan kisabileissä Mikkelin Jäähallissa esiintyjinä toimivat Dj. Preal ja yleisöäänestyksellä valittu Redrama. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic