fbpx
Uutiset

Lihavia terrorisoidaan

Pohjoismainen sosiaalisen vastuun yhteiskunta, jossa onneksemme saamme asua, on ihanteellinen, jos vastuu ei muutu vahtimiseksi, kuten ikävä kyllä näyttää käyvän.

Pahinta laatua vahtimista on ihmisten elintapojen tai elämän vahtiminen ylipäätään. Oman osansa vahtimisesta saavat lihavat.

Jokainen arvonsa tunteva lehti pitää kunnia-asianaan julkaista hälyttäviä juttuja siitä, kuinka vaarallista ja yhteiskunnalle kalliiksi tulevaa on olla lihava.

Menepäs terkkariin reseptiä uusimaan, niin nuori lääkärinplanttu iskee kouraan laihdutusohjeet! Lääkäri itse on langanlaiha anorektikko, tietenkin.

Samaa vouhotusta kuulee sen seitsemältä ravitsemusterapeutilta tai laihdutusohjeen tai -pillerin myyjältä.

Lihava on hylkiö, jonka jaloille saa jokainen kuseksia.

Olisipa kiva tietää, kuinka moni laiha on kuollut sydän- ym. tauteihin ennenaikaisesti, vai elävätkö he muka kaikki tervaskannoiksi? Oma havaintoni on vallan toinen; laihoja luokkatovereita on kuolinilmoituksissa tämän tästä.

Ja lihavuus voi johtua monesta syystä, jopa perinnöllisistä tai lääkärin aiheuttamasta pysyvästä vammasta kuten itselläni. Sormella osoittelijat eivät tajua, että se osoittelu sattuu.

Ehkä meidät pitäisi koota keskitysleireihin pois “terveitten” silmistä? Ei paljon puutu, etteikö tule mieleen vanha natsien lopullinen ratkaisul Keksittiinpä Ranskassa muinoin tehokas hilselääkekin, takuulla tehokas ja lopullinen, nimittäin giljotiini.

XXXL

Hämeenlinna

Menot