Uutiset

Liigan jättiläinen HPK:n vieraaksi

HPK:n kakkosvalmentaja Timo Turunen ja laitahyökkääjä Teemu Turunen juonivat muun joukkueen kanssa tarkkaan kuvioita, jotta TPS kaatuisi illan ottelussa Rinkelinmäellä.

– Vieraaksi tulee Liigan jättiläinen, aktiivinen joukkue, jossa on erittäin laadukkaita pelaajia ja suuria tähtiä – Hämeenlinnan oma poika Patrik Virta kuumimpana. Me hioimme perjantain harjoituksissa pieniä yksityiskohtia kuntoon lauantaiksi. Monia juttuja joudutaan jauhamaan useaankin kertaan, mutta koko ajan menemme eteenpäin kaikissa asioissa, Timo Turunen vakuuttaa.

HPK:n kokoonpano on todennäköisesti lähes sama kuin torstaina. Tampereella. Ukko-Pekka Luukkonen on edelleen kakkosmaalivahtina, sillä Nathan Lawsonilla on pieni polvivamma.

Liigan kärjessä keikkuva TPS sytyttää niin Kerhon valmennuksen kuin pelaajatkin. Tosin ensimmäistä liigakautta pelaava Teemu Turunen sanoo, että tässä vaiheessa hänet saa syttymään mikä tahansa joukkue. Omiin viime peleihinsä hän ei kuitenkaan ole ollut ihan tyytyväinen.

– Kausi on lähtenyt ihan hyvin liikkeelle, mutta nyt on itsellä pari heikompaa peliä alla ja olo on ollut vähän flegmaattisempi verrattuna aikaisempaan. Tuntuu siltä, että varastoissa olisi enemmänkin potkua, hän pohtii.

Valmennuspuolella Teemu Turuseen ollaan oikeinkin tyytyväisiä. Kakkosvalmentajalle ja päävalmentaja Antti Pennaselle 20-vuotiaan miehen taidot eivät tulleet yllätyksenä, sillä ne orastivat jo viime kaudella Jukureissa Mestiksessä.

– Teemun luistelun kanssa tehtiin paljon töitä Mikkelissä. ja siinä on selkeä steppi tullut. Nyt näyttää siltä, että mihin hyvänsä ketjuun Teemu laitetaan, se rupeaa heti toimimaan, joko ylivoimalla tai tasakentin, Timo Turunen iloitsee.

Hyökkääjä Turusen mielestä Mestiksen ja Liigan välillä ei ole niin isoa eroa kuin hän oli kuvitellut. Ensimmäinen liigamaalikin Jokerien kasvatulla on jo tehtynä. Se tuli viikko sitten Kuopiossa, ja kiekko odottaa kuulemma pukukopissa omalle kotihyllylle viemistä. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

30.11.2020

Fingerpori

comic