Uutiset

Liikuntakerhot tuovat kesän

Koulujen loputtua pyörähtävät käyntiin liikuntatoimen järjestämät liikuntakerhot eri puolilla Hausjärveä. Kerhoja pidetään kesäkuun 7. päivästä alkaen aina juhannukseen saakka sekä heinä-elokuun vaihteessa kahden viikon ajan. Uimakoulut puolestaan alkavat heti juhannuksen jälkeen.

Jalkapallokerhot järjestetään Hikiän, Oitin ja Ryttylän urheilukentillä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. 9-vuotiaat tai sitä nuoremmat aloittavat kello 11 ja sitä vanhemmat kello 13.

Liikuntakerhot, joissa yleisurheillaan, pelataan erilaisia pallopelejä ja liikuntaleikkejä pidetään tiistaisin ja torstaisin Hikiän, Oitin ja Ryttylän urheilukentillä. Ikäjako ja kokoontumisaika ovat samat kuin jalkapallokerhoissa.

Liikuntakerhoja järjestetään myös Monnissa Paukunharjulla Hyvinkään Hiihtoseuran majalla. Nämä kerhot kokoontuvat päivittäin maanantaista perjantaihin. Pienempien ryhmät alkavat kello 11 ja isompien ryhmät kello 13. Kerhot on tarkoitettu etupäässä ala-asteikäisille.

Tenniskouluja pidetään tänä vuonna vain Oitissa ja 10-14-vuotiaiden alkeisryhmä alkaa kesäkuun 7. päivä kello 11. ja 6-9-vuotiaiden tenniskoulu puolestaan kello 13 alkaen. Kesäkuun toisella viikolla pidetään jatkoryhmät samaan aikaan.

Uimakoulut järjestetään Oitissa Puujoella ja Ryttylässä Kolmilammilla. Oitin uimakoulu alkaa 28.6. kello 11 ja Ryttylän samana päivänä kello 13.45. Uimataidottomien tai alle 10 metriä uivien uimakoulu kestää kaksi viikkoa. Suoritusryhmän sekä yli 10 metriä uivien uimakoulut alkavat 5.7. Oitissa kello 11 ja Ryttylässä kello 13.45 ja kestävät yhden viikon.

Liikuntatoimen järjestämien kerhojen hinta on 10 euroa/kerho/kesä. Lisätietoja saa liikuntatoimistosta 040 330 6780 tai liikuntatoimen sivuilta. (HäSa)

Päivän lehti

25.11.2020

Fingerpori

comic