fbpx
Uutiset

Liiveihin sonnustautuneet "valekerääjät" sittenkin SPR:n leivissä

Ilmoitus Kaurialassa tavatuista valekerääjätytöistä on osoittautumassa aiheettomaksi.

SPR:n Hämeenlinnan osaston järjestösihteeri Johanna Tepponen kertoi Hämeen Sanomien keskiviikkoisessa lehdessä kerääjistä, jotka olivat keränneet rahaa hänen kotitalossaan ja Kaurialan palvelutalossa Parolantiellä.

SPR:n markkinointisuunnittelija Jessica von Bonsdorffin mukaan tytöt ovat todennäköisesti olleet niin sanottuja feissareita, jotka etsivät SPR:lle kuukausilahjoittajia. Tällä hetkellä SPR:llä ei ole meneillään katukeräystä.

Hämeenlinnan kuukausilahjoittajia on hankkinut varainkeruullisiin markkinointikampanjoihin ja konsulttipalveluihin erikoistunut järvenpääläinen Fundraising Aid, eli Fra Oy.

Tytöt ovat von Bonsdorffin mukaan noin 18-vuotiaita ja he olivat tapahtumahetkellä sonnustautuneet sinisiin, eivät suinkaan punaisiin liiveihin. He eivät myöskään omien sanojensa mukaan juosseet palvelutalon työntekijää karkuun toisin kuin on väitetty, sanoo von Bonsdorff.

Mahdollisista punaliivisistä kerääjistä on tehty poliisille tutkintapyyntö. Von Bonsdorff toivoo kaikkien kiinnittävän jatkossa huomiota punaisia liivejä käyttäviin SPR:n kerääjiin, jos näkee niitä kesän aikana. (HäSa)

Menot