Uutiset

Linda Norrena iski kahdesti Viron verkkoon

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran hyökkääjä Linda Norrena iski kaksi maalia, kun Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue kukisti Viron 4-1 (3-0) torstaina Helsingissä kolmen päivän leirityksen päätteeksi.

Ottelun 16. minuutilla Norrena puski Suomen 1-0-johtoon hienon hyökkäyksen päätteeksi. Puolen tunnin kohdalla Norrena pääsi uudelleen tilanteeseen, mutta tällä kertaa Viron maalivahti onnistui torjumaan. Miina Tapaninen vei kaukolaukauksella Suomen 2-0-johtoon 34. minuutilla.

Viisi minuuttia ennen taukoa Norrena vei Suomen jo 3-0-johtoon. Hän nousi keskityspallon jälkeen avopaikkaan ja siirsi irtopallon maaliin. Avausjakso oli Suomen selkeää hallintaa.

Toisella jaksolla molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen maalinteossa. Loppunumerot 4-1 viimeisteli Netta Hannula. Aktiivisesti pelannut Norrena oli hetkeä aiemmin ollut lähellä hattutemppua, mutta laukaus meni hieman ohi maalin.

Suomen päävalmentaja Marianne Miettinen oli tyytyväinen sekä voittoon että koko leiriin, joka oli ennen kaikkea pelaajakoulutusta. Leirejä on yhteensä kolme vuoden aikana.

-Viro oli meille juuri nyt sopiva vastus. Tavoite oli harjoitella omaa pallollista pelaamista ja antaa useammalle tästä ikäluokasta mahdollisuus pelata maaottelu. Se oli tärkeää ja nyt voimme jatkaa projektia kovempia vastustajia vastaan, summasi Miettinen. (HäSa)

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic