Uutiset

Linjamieskolmikko vahvistaa Huskiesia

Viime kaudeksi Vaahteraliigan Porvoon Butchersista 1. divisioonan Hämeenlinna Huskiesiin siirtynyt linjamies Antti Martikka jatkaa Hurttalaumassa myös kaudella 2016. Legendaarisen pelaajauransa jo vuonna 1992 aloittanut Martikka pelasi aiemmin myös Hämeenlinna Tigersissa.

Martikka on valittu kuudesti Vaahteraliigan tähdistöön ja voittanut Vaahteramaljan Helsinki Roostersissa vuonna 2004. Palkintokaapista löytyy myös useita muita SM-mitaleja ja EM-kultaa miesten maajoukkueesta vuonna 2000. Ulkomailla muun muassa Prague Panthersissa ja Oslo Vikingsissa pelannut järkälemäinen konkari jatkaa siis uraansa vielä ainakin vuoden verran.

Viikonlopun aikana varmistui myös kahden muun linjapelaajan pelaaminen Hämeenlinnassa kesällä 2016. Viime kauden Vaahteraliigan mestarijoukkueesta helsinkiläisestä Roostersista Hämeenlinnaan siirtyy 24-vuotias Ville Arolainen. 22-vuotias Drenit Mulaj puolestaan oli viime kaudella Porvoon Butchersin Vaahteraliigajoukkueen rosterissa, mutta olkapäävamman vuoksi pääsarjaotteluita Drenit ei viime kaudella pelannut.

Molemmat pelaajat ovat alunperin lähtöisin Hyvinkää Falconsista, jonka riveissä he esiintyivät 1. divisioonan loppuottelussa Spagettimaljassa kauden 2014 päätteeksi.

Arolaisen siirtyminen Hämeenlinnaan pitää sisällään myös mielenkiintoisen tuulahduksen Hämeenlinna Tigersin ajoilta. Villen isä Teuvo Arolainen oli mukana päävalmentaja Juha Liedeksen valmennusryhmässä 1990-luvun puolivälissä, kun Tigers pelasi Vaahteraliigassa. Ville Arolainen oli kentän laidalla 2-vuotiaana seuraamassa, kuinka isä-Teuvo ohjasi harjoituksissa Huskiesin valmennusryhmässä mukana olevia Antti Silvolaa, Juha-Matti Jokista, sekä seuran puheenjohtajaa Teemu Lahtea.

Asiasanat

Menot