Uutiset

Linna Golfissa kovien tulosten päivä

Linna Golfissa pelattava Suomen ylimmän golfkiertueen, Audi Finnish Tourin, kauden toinen osakilpailu sai lentävän lähdön sunnuntaina. Miesten sarjan kärkikaksikko Kristian Kulokorpi ja Joonas Granberg sekä naisten sarjan kärjessä komeileva Jenna Mäihäniemi pelasivat jokainen loistotuloksen 66 (-6) lyöntiä. Tawast Golfin Tuomas Nukari oli leveän hämeenlinnalaisrintaman paras tuloksella -2.

Hieman nahkeat viheriöt ja väylillä käytössä ollut pallon siirtosääntö takasivat pelaajille loistavat mahdollisuudet huipputulosten jahtaamiseen. Iltapäivällä oman kierroksensa pelannut Granberg ei ollut huipputuloksestaan huolimatta aivan tyytyväinen omiin esityksiinsä, etenkään viheriöillä.

– Greenit eivät näyttäneet niin nahkeilta, mitä ne lopulta olivat. Siellä oli vaikea putata, kun se pallo ei rullannutkaan niin kuin oletti. Kyllä paljon jäi putteja lyhyeksi. Huomiselle pitää saada vauhdit paremmin kohdilleen, viime kaudella tulleesta käsivammastaan hyvin toipunut Granberg kertoi.

Vaikka mies hieman harmittelikin puttejaan, oli hän muuten tyytyväinen alkukauteensa.

– Mies on kunnossa. Edellinen kilpailu oli viimeistä kierrosta lukuun ottamatta hyvää peliä. Kyllä se siitä taas pitkän tauon jälkeen alkaa hiljalleen sujua. Nyt vaan odotellaan, että koska se peli lähtee oikein kunnolla lentoon, hyväntuulinen Granberg jatkoi.

Tuomas Nukarin sijoitus avauspäivän jälkeen on jaettu yhdeksäs. 21-vuotiaan Nukarin päivä piti sisällään paljon onnistumisia niin väylillä kuin viheriöilläkin.

– Aika tasaista. Oli aika hyvää puttaamista kolmen metrin sisältä. Löin myös hyviä draiveja ja rautoja. Oli ihan mukava pelata, kun homma kulki, tälle kaudelle Teemu Selänteen ja Mika Piltzin golfakatemiaan siirtynyt Nukari sanoi.

Aleksi Seppänen oli avauspäivän iloisimpia hämeenlinnalaispelaajia. Tawast Golfia edustava Seppänen kiersi kentän 72 lyönnillä, jolla irtoaa jaettu 15. sija avauskierroksen jälkeen.

Naisten kilpailun kärjessä pelaava Master Golfin Jenna Mäihäniemi ei tehnyt 66 lyönnin kierroksellaan yhtään bogeya. Neljän birdien ja yhden eaglen siivittämänä Mäihäniemi repäisi tuntuvan kuuden lyönnin eron toisena oleviin Hannele Mikkolaan ja Daniella Barrettiin.

– Tämä oli elämäni paras kierros tähän mennessä. En miettinyt tulosta missään vaiheessa kierrosta, pelasin vain. Parkolmoset menivät hyvin. Sain hyviä lähestymisiä ja putit menivät sisään. Tykkään pelata täällä, tämä on tosi mukava ja hieno kenttä, tällä hetkellä pelkästään golfiin keskittyvä Mäihäniemi jutteli.

Kilpailu jatkuu maanantaiaamuna kello 8. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic