fbpx
Uutiset

Linna Rugby Club ylsi jo kahteen voittoon

Toista kauttaan ykkösdivisioonassa pelaava Linna Rugby Club hankki kauden kolmannessa turnauksessa kaksi voittoa ja hävisi kaksi ottelua.

– Paras turnaus ja parasta peliä, mitä olemme pelanneet. On palkitsevaa nähdä pelaajien kehittyminen ja se, että joka matsi voidaan voittaa. Emme olleet pelkästään runkopelaajien varassa, hämeenlinnalaisjoukkueen kapteeni Tuomas Mehtiö sanoi.

Linna Rugby Club kukisti turnauksen isäntäjoukkueen Turku Eaglesin luvuin 25–12. LRC voitti kauden alun kotiturnauksessa turkulaiset vain 19–17, joten voitto oli tällä kertaa huomattavasti selkeämpi.

LRC:n Dennis Beumer teki kaksi tryta. Loukkaantumisista kärsineen Beumerin paluu LRC:n ryhmään on merkittävä asia. Nopea Henrico Harnoster, Juho Peltoniemi ja tällä kaudella rugbyn aloittanut Kalle Välimäki onnistuivat myös tekemään tryn turkulaisia vastaan. Beumer ja Harnoster kärsivät turnauksen aikana nilkkavaivasta.

– Peli oli sitä, mitä sen pitääkin olla. Tulimme heti alusta kovaa ja draivi pysyi loppuun asti. Tämä peli meni nappiin. Etenkin isot miehet onnistuivat, Mehtiö kehui.

Beumer kavensi loppuhetkillä LRC:n toisessa pelissä, jossa Helsinki Rugby Club oli parempi 22–5.

– Turnauksen heikoin peli. Vastustaja toteutti omaa pelisuunnitelmaa, tuli kovaa alusta asti eikä valmistautumisemme ollut onnistunut, Mehtiö arvioi.

LRC löi Kotkan Griffinsin 36–5. Tero Siivonen teki kaksi tryta. Kertaalleen onnistuivat Beumer, Välimäki, Mehtiö ja Santtu Salmèn. Mehtiö teki neljä lisäpotkupistettä ja Olli Aaltonen kaksi.

– Olisi pitänyt takoa pisteitä enemmän, mutta pisteet vilkkuivat vähän liikaa jokaisella mielessä, Mehtiö sanoi.

Turnausvoittaja lujilla alussa

Turnausvoittaja Porvoon Old Town Shamrocks kukisti LRC:n 31–10. Beumer ja Salmèn vastasivat LRC:n pisteistä.

– Teimme ensimmäisen tryn ja johdimme peliä. Alku oli jopa meidän hallintaa. Peli oli lukemia tasaisempi. Kornia sanoa tappion jälkeen, että jäi hyvä fiilis. Porvookin on voitettavissa, Mehtiö tuumasi.

Antti Mäkinen debytoi Turun turnauksessa. Seuraava osaturnaus pelataan kolmen viikon päästä Joensuussa. (HäSa)

Asiasanat

Menot