fbpx
Uutiset

Linna Rugby Clubille tappio tasaisessa ottelussa

Linna Rugby Club joutui lauantaina toteamaan Tampere Rugby Clubin vahvemmaksi SM-sarjan ottelussa Tampereella. Kotijoukkue nappasi sarjapisteet lukemin 29–19 (5–7).

Linna oli vielä tauolla johdossa, mutta toisen puoliajan alku oli hämeenlinnalaisille kohtalokas. LRC:n kapteeni Tuomas Mehtio harmitteli joukkueen hetkellistä herpaantumista.

– Tampere onnistui toisen puoliajan alussa kymmenen minuutin sisään tekemään kaksi trytä. Siinä oli meidän puolustuksella pieni musta hetki. Sen jälkeen peli tasoittui, mutta emme pystyneet enää nousemaan ihan taisteluun voitosta. Ottelu oli kova, puhdas ja tosi tasainen. Meilläkin oli mahdollisuutemme, mutta ehkä Tampere sitten pystyi muutamat paikat hyödyntämään paremmin, Mehtiö sanoi.

Linnan ensimmäisen tryn teki Pete Pitkämäki ja kaksi lisäpistettä viimeisteli Mehtiö. Toisen tryn teki Timo Sokka ja kolmannen Henrico Harnoster. Harnosterin try-suoritukseen kaksi lisäpistettä teki Avea Avea.

Kapteeni Mehtiö nosti omistaan onnistujiksi lisäksi kaksi joukkueen työmyyrää.

– Meidän kaksi flänkkeriä eli Gramoz Shpendi ja Juho Peltoniemi tekivät tänään niin sanottua likaista duunia koko pelin ajan ja voittivat paljon palloja meille, Mehtiö kiitteli. häsa

Asiasanat

Menot