Uutiset

Linnankasarmin uudet toimistotilat täyteen käyttöön ensi viikolla

Viimeinenkin Linnankasarmin kolmesta peruskorjatusta kasarmirakennuksesta saa uudet käyttäjänsä ensi viikolla. Tiloihin muuttaa valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus eli Palkeet.

Jo nyt palvelukeskus toimii kolmesta korjatusta kasarmirakennuksesta kahdessa kaupunkia lähimmässä talossa. Rakennus 3 on ollut keskuksen toimistokäytössä vuoden alusta asti, ja kesän alussa sinne muuttivat myös keskuksen Raatihuoneenkadun toimipisteen työntekijät.

Koulutus-, kokous- ja sosiaalitiloiksi valjastettu rakennus 4 on sekin ollut käytössä jo viime keväästä lähtien. Nyt käyttöön otetaan toukokuussa valmistunut toimistorakennus 5, joka on samankaltainen 3:n kanssa.

Palvelukeskuksen kehittämispäällikön Tuija Vihisen mukaan Linnankasarmin kolmessa rakennuksessa on tilat noin 250 työntekijälle.

Muuton jälkeen palvelukeskus toimii Hämeenlinnassa enää Suomenkasarmilla ja Linnankasarmin uusissa tiloissa. Kaupunkilaisten arkeen palvelukeskuksen toimipaikkojen sijainti ei juuri vaikuta, sillä viraston asiakkaat ovat lähinnä laitoksia ja toisia valtion virastoja. (HäSa)

Lue lisää tiistain Hämeen Sanomista.