Uutiset

Lisäys täikeskusteluun

Ruununmyllyn päiväkodissa osastojen ilmoitustaululla olevan tiedotuksen lisäksi täiden esiintymisestä on haluttu kertoa suullisesti lasta päiväkotiin tuotaessa ja haettaessa.

Samalla olemme antaneet toimenpideohjeita (myös kirjallisena halukkaille) sekä vastanneet heti lisäkysymyksiin asian tiimoilta. Vapaapäiväläisiä unohtamatta. Sähköinen reissuvihkokin on toiminut tiedotuskanavana.

Tärkeän asian ollessa kyseessä olemme panostaneet henkilökohtaiseen informaatioon.

Emme ole halunneet lietsoa hysteriaa, sillä täit eivät ole hengenvaarallisia, joskin kiusallisia ja yhteistyötä perheiden kanssa niiden torjumiseksi vaativia.

”Epidemia” ei ole saanut niin laajoja mittasuhteita, että joku osastoista tai koko päiväkoti olisi ollut aiheellista sulkea. Terveysviranomaisilta saadun ohjeistuksen mukaisesti olemme pitäneet päivittäin täitarkastuksia (ilmoittaneet välittömasti vanhemmille löydöksistä).

Vuodevaatteet, matot ja muut vastaavat tekstiilit on pesty. Samoin lelut, unohtamatta muitakaan kosketuspintoja.

Melkoinen lisätyö on päivittäin saatu suoritettua, kiitos vastuuntuntoisen henkilökunnan!

Nimimerkin Toistaiseksi täittömien lasten äitee (HäSa 3.12.2005) kanssa olen samaa mieltä, että kaikkien kaikkien vanhempien tulisi kantaa vastuuta täiden torjumiseksi; tarkistaa lasten ja omat hiukset sekä päänahka ja tarvittaessa (ei varmuuden vuoksi) suorittaa pesu lääkeshampoolla. Unohtamatta huolellista hiusten kampaamista!

Avointa palautetta ja yhteistyötä jatkossakin toivoen!

Eija Riikonen

Ruununmyllyn päiväkodin johtaja

Hämeenlinna

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic