Uutiset

Liukkaus yllätti autoilijat

Liukkaan kelin aiheuttamat ulosajot ovat hidastaneet liikennettä moottoritiellä. Kolmostiellä Helsingin ja Tampereen välillä sattui viiden ja kuuden välissä ainakin neljä ulosajoa. Ulosajot tapahtuivat Hattulassa, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Pahoilta henkilövahingoilta on kuitenkin vältytty.

Nelihenkisen unkarilaisseurueen auto suistui moottoritien penkkaan kello 17 aikaan Hattulan rampin kohdalla. Tampereen suunnasta Helsinkiin päin matkalla ollut auto kierähti katon kautta kyljelleen. Auton kuljettaja ja matkustajat toimitettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan.

Toinen onnettomuus tapahtui hieman myöhemmin noin puoli kilometriä Hattelmalasta Helsingin suuntaan. Pohjoiseen päin matkalla olleen nuoren miehen kuljettama henkilöauto alkoi heittelehtiä ja päätyi tien vasemmanpuoleiselle kaistalle. Takana tulleista autoista ensimmäinen pystyi väistämään, mutta seuraava auto törmäsi tieltä suistuneen auton perään. Autossa oli nuoren naiskuljettajan lisäksi koira. Kuljettajat toimitettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan.

Poliisi varoittaa, että Kolmostiellä on huono ajokeli, sillä tie on paikoin peilijäässä ja päälle on vielä satanut lunta. (HäSa)

Päivän lehti

22.9.2020

Fingerpori

comic