fbpx
Uutiset

Logiikkasi ei pelaa, Lea

Jos Lea Savolainen malttaisi ottaa asioista selvää ennen kuin teilaisi julkisesti täysin syyttömiä ihmisiä, vältyttäisiin tällaiseltakin turhanaikaiselta vuoropuhelulta.

Mutta minua todellakin sieppasi se, että kyseinen neuvos-valtuutettu (HäSa 26.1.) sälytti ihan lonkalta Verkatehtaan 2.vaiheen kustannuslaskennan mokaamisen Verkatehdas Oy:n toimitusjohtajan Jouko Astorin niskaan. Kyseiseen kompleksiin sisältöjä tuottavan yhtiön johtajana hän ei kyllä millään tavalla ole ollut vastuussa rakennuttamisen kustannusten arvioimisesta.

Tämän Lea Savolainenkin nyt jo takuulla tietää. Ei silti ollut selkärankaa pyytää edes anteeksi onnetonta heittolaukaustaan. Sen sijaan, “suojatyöpaikka” – ja “suuri johtaja” -puheidensa jatkoksi Savolainen jatkaa (HäSa 30.1.) oman vastuunsa väistelyään.

Hyvä Lea, muistan kyllä, kuinka esitit Verkatehtaan ensimmäisen vaiheen palauttamista uudelleen valmisteltavaksi. Nyt kuitenkin puhumme Verkatehtaan kakkosvaiheesta, jolla on erillinen rahoitus, eri kustannuslaskijat ja eri rakentajatkin. Siinä vaiheessa, kun Sinä esitit sen ensimmäisen “Eliittiparatiisi”- ja “Tukholmasta Lentokoneella Elokuviin” -vaiheen palauttamista (Mitäköhän hyötyä silläkin olisi saavutettu?), tämän toisen, Tulevien Sibeliusten Tyyssija- ja Mammojen Napatanssin Nangiala -vaiheen varsinaista rakennussuunnittelua ei ollut vielä edes aloitettu!

Jos Lea Savolainen siis katsoo linjansa pätevän myös tähän jälkimmäiseen hankkeeseen, olisi kaiketi loogista esittää myös sitä valmisteltavaksi uudelleen ja torsottaa se väärin laskettuun budjettiinsa. Kuitenkin me käsittääkseni molemmat haluamme, että tilat rakennetaan ainakin suurin piirtein suunnitellusti? Että niistä olisi myös jotain hyötyä käyttäjilleen?

Syytät myös minua hyökkäämisestä Sinun persoonaasi kohtaan, motivaatiolla huorata ääniä maalisvaaleissa. Omasta mielestäni tosin puolustin totuutta sekä syytöntä tahoa täysin asiattomalta hyökkäykseltä – se oli kirjoitukseni pointti, ei vastahyökkäys Sinun egoasi kohtaan.

Iisakki Kiemunki

valtuutettu (sd.)

kansanedustajaehdokas

Hämeenlinna

Menot