Uutiset

Loukkaantunut Serena Williams jätti Ranskan avoimet kesken - huippuottelu peruuntui

Pariisi
04.06.2018, 17:00

Urheilu-uutiset

Tenniksen grand slam -turnausten 23-kertainen kaksinpelivoittaja Serena Williams vetäytyy Ranskan avoimesta mestaruuskilpailusta. Hänellä on rintalihasvamma.
Yhdysvaltain Williams kohtasi kolmannella kierroksella Saksan Julia Görgesin ja tunsi voitosta huolimatta jo tuolloin rintalihaksensa vihoittelevan. Vaiva aiheuttaa sen, ettei Williams pysty syöttämään täydellä teholla.
Suurimman osan viime vuodesta äitiyslomalla viettäneen Williamsin piti kohdata tänään Pariisissa naisten kaksinpelin neljännellä kierroksella Venäjän Maria Sharapova.
Williams oli ennen luovutustaan voittanut Sharapovan pelaajien keskinäisissä otteluissa 18 kertaa peräkkäin. Viimeksi pelaajat ovat kohdanneet Australian avointen kaksinpelifinaalissa alkuvuodesta 2016.

Kontinen ja Peers kompastuivat Espanjan kaksikkoon

Henri Kontisen ja John Peersin taival tenniksen Ranskan avoimissa päättyi nelinpelin puolivälieriin. Turnauksessa kolmanneksi sijoitettu suomalais-australialainen kaksikko hävisi kolmeen erään venyneen kamppailun Espanjan Feliciano ja Marc Lopezille erälukemin 4-6, 7-6 (7-2), 6-7 (3-7).
Lopez/Lopez voitti avauserän Pariisissa yhdellä syötönmurrolla. Pari johti toista erää kahdella syötönmurrolla 3-1, mutta Kontinen ja Peers kuroivat eron kiinni ja veivät ratkaisun katkaisupeliin, jonka voittivat ylivoimaisesti 7-2.
Kolmannessa erässä Peersin syöttövuorolla hänellä ja Kontisella oli 5-4-tilanteessa jo ottelupallo, mutta vastustaja selvitti sen. Lopulta Peers menetti syöttönsä, ja tilanne tasoittui 5-5:een.
Myös kolmas erä venyi katkaisupeliin. Tällä kertaa turnauksessa 12:nneksi sijoitettu Lopez/Lopez oli katkopalloilla parempi 7-3.
Ottelu kesti peräti kaksi tuntia 21 minuuttia.
Kauden ensimmäisessä grand slam -turnauksessa Australian avoimissa Kontinen ja Peers putosivat jatkosta jo toisella kierroksella. Kaksikon tuorein turnausvoitto on tammikuussa pelatusta Brisbanen ATP-turnauksesta.
Suoritus oli Kontisen ja Peersin paras Ranskan avoimissa. Viime vuonna pari putosi jatkosta jo ensimmäisellä kierroksella.

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic