Uutiset

Lucas suunnittelee Star Wars -tv-sarjoja Ilmaisia lounaita on sittenkin olemassa

Ohjaaja George Lucas on paljastanut suunnitelmat kahdesta tv-sarjasta, jotka perustuisivat Star Wars -filmeihin. Star Wars -elokuvien luoja ilmoitti asiasta filmisarjan fanien tapaamisessa Yhdysvaltain Indianassa.

Toinen tv-sarja olisi animaatioversio Star Warsista, kun taas toisessa esiintyisivät filmeissä sivuosissa nähdyt hahmot. Lucas aikoo itse ohjata tv-sarjoista jälkimmäisen.

Uusi Star Wars -elokuva tulee ensi-iltaansa muutaman viikon päästä. Leffan Star Wars: Episodi III Sithin kosto on määrä päättää näiden avaruusseikkailujen sarja valkokankaan osalta.

STT

Kuka se nyt taas olikaan, joka väitti, ettei ilmaisia lounaita ole olemassakaan? Kyllä niitä näyttäisi olevan.

Roomalainen ravintoloitsija joutui maanantaina kutsumaan poliisit hätiin. Maukkaan aterian nauttinut asiakas ilmoitti maksua pyytäneelle tarjoilijalle, että hänellä ei ole rahaa.

Poliisien tarkastettua, onko miehen syntilistalla mahdollisesti jotain muutakin, rahaton ravintola-asiakas paljastui melkoiseksi veijariksi. Hänestä on kahdentoista viime vuoden aikana tehty eri puolilla Italiaa 96 ilmoitusta ravintolalaskun maksamatta jättämisestä.

STT

Edes Tolkien-tarinassa ei aina taikaa

Taru sormusten herrasta -villityksen pyörteissä saattaisi olettaa, että kertomuksen isän, J. R. R. Tolkienin tarinat eivät voi epäonnistua. Nyt on kuitenkin saatu muistutus siitä, että edes Tolkien-kertomuksessa ei ole aina taikaa.

Uudessa-Seelannissa on jouduttu peruuttamaan australialaisen ryhmän teatteriversio Tolkienin kirjasta Hobitti. Esitys ehdittiin esittää vain kymmenen kertaa, kun yleisökato pakotti pistämään lapun luukulle.

On myös syytä muistaa, että Sormusherra-elokuvakolmikko kuvattiin juuri Uudessa-Seelannissa. Tolkien-innostus saarivaltiossa onkin ollut suurta.

Nyt peruutettu teatterihanke ei ollut pienemmästä päästä. Sen budjetti oli 10 miljoonaa paikallista dollaria (noin 5 miljoonaa euroa).

Tolkienin Hobitti-tarina on tavallaan johdanto Sormusherraan, sillä se kertoo tapahtumista, jotka johtivat lopulta Frodon ja kumppaneiden pitkään marssiin.

STT, DPA

Päivän lehti

19.1.2020