fbpx
Uutiset

Luovaa kirjoittamista matalalla kynnyksellä

Koska tapahtuma oli ja missä? 10.5., 24.5. ja 7.6. Itäisellä Lähiökeskuksella

Mitä puuhasitte? Matalan kynnyksen kirjoittamispajalla oli luovaa kirjoittamisista nuoresta vaariin, vasta-alkajille ja varttuneimmille. Vetäjänä kirjoittamisen maisteri Tarja Lappalainen

Mitä oli ohjelmassa? Kirjoittamisharjoituksia, keskustelua kirjoittamisesta ja kirjallisuudesta yleensäkin sekä erilaisista kirjoittamisen tyyleistä. Kävimme läpi myös kirjan kustantamisen ja apurahojen vaihtoehtoja. Luettiin omia tekstejä ja tuotoksia. Kahviteltiin, juteltiin, kannustettiin ja rohkaistiin toisia kirjoittamaan myönteisessä ilmapiirissä.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi? Ryhmäläisten kommentein: On ollut hyödyksi ja hyviksi tavata ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneista samoista asioista, kirjoittaminen kun on aika yksinäistä puuhaa. Oli mukava lukea omia tekstejä ja kuunnella toisten. Niistä oppi myös kuinka erilaisia tekstit voivat olla, tämä on ollut opettavaista ja antoisaa.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Jutun lähetti kirjoittamisen maisteri ja kurssin vetäjä Tarja Lappalainen. Kuvan otti kurssilainen Timo Martola.

Keitä on kuvassa? Kuvassa on Matalan kynnyksen kirjoittamispajan osallistujat.

Asiasanat

Menot