Uutiset

M-Team kukisti Steelersin kärkiottelussa

 

Steelers on edelleen lähellä salibandyn Divarin runkosarjan voittoa, vaikka helsinkiläinen M-Team aiheutti hämeenlinnalaisille tiistai-illan kärkikamppailussa kauden viidennen tappion maalein 6–2 (0–0, 2–0, 4–2).

Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen oli tappiosta huolimatta tyytyväinen.

– Vastustaja oli kova ja vähän edellä, mutta saimme hyvän väännön ja tunnetason kohti pudotuspelejä taas kohdalleen. Samoin muutamat osa-alueet, joita on painotettu, toimivat.

Maalittoman avauserän jälkeen Riku Reunamäki (2+0) vei rangaistuslaukaukselle kotijoukkueen johtoon ja päätöserän alun kahdelle osumalla M-Team karkasi 4–0-johtoon.

Yhdeksän minuuttia ennen loppua Steelers otti maalivahdin pois, mutta M-Team rankaisi nopeasti tyhjiin.

Steelers sai kuitenkin erikoistilanteista kavennusosumat, kun ensin ylivoimalla Jarno Mäkinen rikkoi kuparisen Nico Jonaesonin syötöstä ja sitten alivoimalla Sami Saarinen teki Tuomas Mikkolan esityöstä toisen maalin.

– Tänään ei saatu viidellä viittä vastaan maaleja. Eka kymppi oli meidän, sitten kaveri vei peliä 40 minuuttia. Viimeinen kymppi olikin sitten erikoistilannepelaamista, Järvinen summasi.

M-Team nousi voitollaan kahden pisteen päähän Steelersistä, mutta jäljellä on enää päätöskierros. Tasapisteissä ratkaisee maaliero, joka Steelersillä on nyt +71 ja M-Teamilla +56.

Molemmat kärkijoukkueet matkaavat ensi lauantaina vieraskentille. Steelers kohtaa kolmospaikasta taistelevan SB Vaasan ja M-Team kahdeksantena olevan SBS Wirmon.

– Maanantaina meillä oli kova harjoitus ja tänään peli ja lauantaina jatkuu Vaasassa. Tämä on hyvä viikko ennen pudotuspelejä, joissa tulee tiukka ottelutahti. Kaikki työ alkaa olla tehtynä ennen kauden huipennusta, Järvinen tuumasi.

Runkosarjan 13 kotiottelussaan Steelers keräsi 495 katsojan keskiarvon, jolla se oli selkeä Divarin ykkösseura. Seuraavana ennen päätöskierrosta on mynämäkeläinen SBS Wirmo (333). Elenia-areenan suurin yleisö 1000 katsojaa oli heti kauden ensimmäisessä ottelussa paikallisvastustaja Lammin Salibandya vastaan.

Runkosarjan kärkikolmikko valitsee ensi lauantaina sijoilta 5.–8. itselleen vastustajan pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Steelers avaa pudotuspelit Elenia-areenassa lauantaina 14. maaliskuuta. (HäSa)

 

Asiasanat

Päivän lehti

27.11.2020

Fingerpori

comic