Uutiset

Madonnan sisällä vallitsee keikan aikana sotatila

Viihteen monipuolisuusihmeen Madonnan lavaesiintyminen näyttä hurjalta puuhalta. Laulaminen ja tanssiminen muodostavat Madonnan tapauksessa niin hengästyttävän yhdistelmän, että esimerkiksi Elton John on väittänyt Madonnan laulun tulevan konserteissa taustanauhalta.

Madonna on kieltänyt Elton Johnin väitteen jyrkästi, mutta sen Madonna myöntää, että esiintyminen ottaa joskus koville.

– Silloin tuntuu, että sisälläni olisi sotatila. Yritän muistaa koko ajan kaiken mitä minun pitäisi muistaa, kuten laulujen sanat ja nuotit. Yritän myös muistaa tanssiaskeleeni ja samalla yritän sietää kipua selässäni. Ja tämän kaiken lisäksi yritän koko ajan saada riittävästi happea, Madonna luonnehti lavaesiintymistään The Early Show -tv-ohjelmassa.

Berliinin hylkeet pulahtivat tonttulakit päässä

Kolmisenkymmentä berliiniläistä, joilla ei ollut yllään mitään muuta kuin tonttulakit, pulahti sunnuntain perinteiseen tapaansa hyiseen jorpakkoon suorittamaan joulu-uintivelvollisuutensa.

Berliiniläiset miehet ja naiset, jotka iältään ovat 25-73-vuotiaita, pärskivät Oranke-järvessä noin viiden minuutin ajan. Useimmat joulu-uimareista olivat pahoillaan siitä, että tällä kertaa Oranke ei tarjonnut jäätä edes hileiden muodossa, kuten on ollut tilanne monena aiempana vuonna.

– Onneksi vesi kuitenkin on kylmää, Andreas Beyer luonnehti jorpakon lämpötilaa.

Traditionaalisen joulu-uinnin suorittavan ryhmän yhteisnimi on Berliinin hylkeet. Uinnin ideana on kuulemma suojautua tulevan vuoden aikana väijyviltä sairauksilta.

Suomessa avantouinnissa ei ole kenenkään mielestä mitään ihmeellistä, mutta Saksassa näyttäisi olevan. Toimittajia ja valokuvaajia oli Oranke-järvellä taas paikalla huomattavasti enemmän kuin uimareita, jotka rohkaisivat itseään ennen hyistä uintiretkeä viinillä ja joululauluilla.

Ahkera alusvaatevoro

Japanissa on saatu kiinni ahkera alusvaatevoro. Kun poliisi ratsasi 55-vuotiaan miehen kodin, sieltä löytyi noin 4 000 kappaletta naisten alushousuja.

Virkavalta nappasi miehen kiinni, kun tämä oli vohkimassa alusvaatteita erään asunnon kuistilta.

Mies oli koonnut tuhansien alushousujen kokoelmansa 30 vuoden aikana.

– Rakastan naisten alusvaatteita. En pysty hillitsemään himoani niihin, fetisisti myönsi tunnustuksessaan.

Hip hop -lännenelokuva syntynyt

Uusi elokuvan alalaji on syntynyt. Hip hop western tarjoaa nimensä mukaisesti yhdistelmän lännenelokuvaa ja hip hop -musiikkia.

Merkillisen uudishankkeen takaa löytyvät näyttelijä David Carradine ja rap-suunpieksijä Kurupt. Duon tekeillä olevan yhteisfilmin nimi on Click.

Filmin tarina kuvaa lainsuojattomien ryhmää, joka aikoo ryöstää pankin. Rosmoja vastaan asettuvat juonitteleva karjaparoni, palkkionmetsästäjä sekä naispuolinen sheriffi.

Pyssynheristelyn taustalla soi soundtrack modernia räppiä.

STT-Reuters

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic