Uutiset

Magic Event loihti nimekseen Hämeen Taikaviikko

Magic Event on 5-vuotisjuhlavuoden kunniaksi laajentunut nelipäiväiseksi taikafestivaaliksi Hämeen Taikaviikoksi, jota vietetään 12.-15. lokakuuta.

Hämeen Taikaviikko tuo ensimmäistä kertaa Hämeenlinnaan sairaalaklovnit, jotka esiintyvät Kanta-Hämeen keskussairaalassa 12. ja 13.10. kello 9-15. Sairaalaklovnien artistit kiertävät lastenosastoilla viihdyttäen ja ilahduttaen pieniä potilaita ja heidän omaisiaan.

Taikaviikkojen järjestäjä Esko Tuovinen haastoi yritykset edesauttamaan sairaalaklovnien saapumista Hämeenlinnaan.

Myös ulkomaisia esiintyjiä
Taikaviikolta voi hakea omaan esiintymiseensä vauhtia Wetterhoffin talosta, jossa Taikuri Luttinen esiintyy ja luennoi aiheesta keskiviikkona 12.10. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki esiintymisestä kiinnostuneet.

Torstaina 13.10. Sokos Hotel Vaakunassa on lasten vuoro päästä taikojen taikapiiriin. Illalla samassa paikassa vietetään Espanjalaista Iltaa, jolloin magiikkaa tarjoavat maailmanluokan huipputaikurit Espanjasta ja Suomesta.

Perjantai 14.10. ja lauantai 15.10. ovat täynnä monipuolista ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Ohjelmassa on erilaisia taianomaisia työpajoja, taikureille tarkoitettuja Minikongresseja, Espanjalainen Ilta sekä EM-tason Close-Up taikaa Birgerissä, jossa esiintyy tuore Euroopan mestari Miika Pelkonen.

Meno ulottuu maakuntiinkin
Tapahtuma laajenee myös maakuntiin; taikoja tehdään Tuulosen Café Laurellilla ja Tuulosen Torilla.

Tapahtuma huipentuu lauantaina 15.10. Verkatehtaalla Magic Event -juhlashow’hun. Päivällä on lapsille oma esitys Jokeri Pokeri Pox, ja illalla on aikuisten vuoro – luvassa on Suomessa ennennäkemätön esitys.

Taikaviikon takana oleva hämeenlinnalainen Esko Tuovinen haluaa jatkossakin tuoda kaupunkiin hienoja taikaesityksiä ja työpajoja.

– Taikuus on hieno taiteen muoto, jossa yhdistyvät loistavalla tavalla hämmästyminen, oivaltaminen ja kädentaito, Tuovinen sanoo. (HäSa)

Tarkka ohjelma: www.hameentaikaviikko.fi