fbpx
Uutiset

Mahtavaa hoitoa keskussairaalassa

Tulin Kanta-Hämeen keskussairaalan osaston 6B:n potilaaksi heinäkuun 2004 alusta ja kahdeksan sytostaattihoitokerran jälkeen 12.11.2004 syövän hoitokuurit loppuivat.

Olen yrittäjä (metalliverstas, noin 20 henkilöä, 80 prosenttia ulkomaan vientiä) ja miettinyt monta kertaa vaimoni kanssa, että pystyisikö firmamme samaan tehokkuuteen, reagointinopeuteen, ystävällisyyteen kuin 6B:n osasto yhtenä lokakuun perjantaina pystyi seuraavasti:

Sairastettuani vähän yli viikon osastolla 6B ripulia, olin aika heikossa kunnossa ja vaimoni ehdotti tervehdyskäynnillään yhtenä lokakuun perjantaiaamupäivänä että, “eihän sinulla vaan ole tulehdusta – jälleen.”

Kerroin asiasta hoitajalle noin klo 12.Hän konsultoi lääkäriä ja jo klo 13 olin paareilla matkalla röntgeniin ja klo 14 kuvat mukanani matkalla takaisin osastolle 6B.

Lääkäri tutki kuvat lähes välittömästi -“tulehdushan se siellä oli” — taas paareilla nenä- ja korvapolille punkteeraukseen; kello näytti 15 ja risat ja oli perjantai-iltapäivä!!

Lauantaina kävelin jo omin jaloin toiseen punkteeraukseen ja maanantaina kotia kohti. Aivan uskomaton reagointisuoritus 6B:n ja korvapolin henkilökunnalta.

Muutenkin näiden kuukausien aikana em. osastojen henkilökunnan ammattitaito ja erinomainen ystävällisyys vain jatkui ja jatkui.

Koko ajan minulla oli 100 prosentin usko ja luottamus, että olen hyvissä ja erittäin ammattitaitoisissa käsissä; uskomaton ja erittäin kunnioitettava suoritus näin yrittäjän näkökulmasta katsottuna ja hyvä haaste omalle toiminnalleni ja henkilökunnalleni tulevaisuutta ajatellen, kun taas olisi näkyvissä voimakasta, vihreätä valoa tunnelin päässä omassa elämässäni.

Mitä parhaimmin kiitoksin:

6B:n yrittäjä-potilas

Hämeenlinna

Menot