fbpx
Uutiset

Maija Otamo ja Linda Fisk antavat näyttöjä Kerhossa

Hämeenlinnan Pallokerhon naisten SM-sarjajoukkue on saanut riveihinsä kaksi uutta laitahyökkääjää. Rauman Lukon Mestis-joukkueen Maija Otamo ja Linda Fisk ovat Kerhon mukana tämän viikon. Kaksikko antaa näyttöjä harjoituksissa ja kolmessa seuraavassa sarjaottelussa (27.11. Ilves–HPK, 30.11. HPK–Kuortane ja 1.12. HPK–KJT).

Otamo,19, on Lukon kasvatti, joka on pelannut aiemmin myös seuransa poikajoukkueissa. Fisk, 20, on lähtöisin Porin Karhuista ja on pelannut SM-sarjassakin Lohjan Kisa-Veikkojen riveissä. Fiskin lajivalinta ei ole yllätys, sillä hänen tätinsä on suomalaisen naisjääkiekkoilun ikoni Sari Fisk.

Otamo ja Fisk ovat olleet Mestiksessä tehokkaita hyökkääjiä. Alkusarjan otteluissa Otamo teki 31 maalia ja syötti 14. Fiskin teholukemat olivat puolestaan 13+18. Lukko iski Mestiksen alkusarjan 16 ottelussa 106 maalia ja voitti jokaisen ottelunsa.

HPK:n manageri Jorma Hassinen toivoo kaksikon jatkavan Hämeenlinnassa myös loppukauden.

– Maija ja Linda tuovat meille leveyttä hyökkäykseen ja uskomme, että he molemmat pystyvät ottamaan paikan pelaavasta kokoonpanosta. Oli mukava saada heidät joukkueeseemme kokemaan miten SM-sarjajoukkueessa harjoitellaan ja pelataan, Hassinen sanoo. (HäSa)

Asiasanat

Menot