Uutiset

Mäkinen ja Aaltonen Steelersistä LASBiin

Hämeenlinnan Steelersin Jarno Mäkinen ja Julius Aaltonen siirtyvät ensi kaudelle lahtelaisseura LASBin riveihin. Siirrot julkistettiin sunnuntaina.

Mäkinen pelasi kuusi kautta Steelersissä ja toimi myös joukkueen kapteenina.

– Siirron taustalla ei ole mitään sen kummempaa dramatiikkaa. Haluan uutta kipinää uralle. Olen kuullut paljon hyvää siitä, miten Lammilla hoidetaan asioita. Lisäksi olen aina nauttinut matkasta valmentaja Petri Kemppaisen kanssa. Tässä on nyt viikko tehty töitä yhdessä ja itselle on jäänyt joukkueesta hyvä fiilis, 26-vuotias Mäkinen kertoi.

Aaltosella puolestaan on takana myös otteluita U19-maajoukkueessa. Divarissa 19-vuotias lahjakkuus on pelannut 53 ottelua tehoin 19+28.

– Mäkinen on monipuolinen ja muutenkin meidän näköinen pelaaja ja Aaltonen nuori pelaaja, jolla hyvä tulevaisuus edessä, kommentoi LASBin valmentajista Kalle Tyrkäs.

Myös 143 liigaottelua pelannut maalivahti Pasi Järvinen palaa oranssipaitoihin. Hän pelasi Lammilla kaudella 2013–2014. Viime kauden hän torjui liigassa Rauman Salban maalilla.

Lammin Salibandy nousi kauden päätteeksi liigaan ja seurafuusion yhteydessä LASB edustuksen kotipaikaksi vaihtui Lahti.

Joukkueella on 21 sopimuspelaajaa. Tämän viikon try out-tilaisuudet aloitettiin maanantaina Hakkalassa.

– Joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla. Runko on viime vuoden joukkueesta. Vielä etsitään 2–3 pelaajaa. Toivotaan, että try outiin tulee potentiaalisia pelaajia näytille, Tyrkäs kertoi. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic