Uutiset

Malesia etsii lumimiestä

Malesiassa ei ole tietoakaan lumesta, mutta silti maassa etsitään nyt kuumeisesti lumimiestä. Tämä lumimies on niin sanottu jeti, jonka väitetään rymistelevän maan eteläosan sademetsissä.

Eräs silminnäkijöistä kertoo, että hän näki yli kolme metriä korkean apinan seisomassa kahdella jalalla joen rannalla. Olio väitetään havaitun kansallispuistossa Johorin alueella.

– Otus oli silminnäkijän mukaan kauttaaltaan karvainen kuten gorilla, kansallispuiston johtaja Hashim Yusoff kertoo.

Yusoff aikoo pestata tiedemiehiä selvittämään, onko seudun lumimies totta vai harhanäky. Hän myös kiistää jyrkästi, että kyseessä olisi vain huijaus julkisuuden saamiseksi.

Malesian lehdistö on innostunut seuraamaan asiaa. Lehdissä on nähty otsikoita tyyliin Kyläläiset kohtasivat lumimiehen. Eräs lehti julkaisi suttuisen kuvan mudasta, jossa on määrä näkyä lumimiehen jalanjälki.

STT

Filmitähden vaippapulma selvisi

Kyllä filmitähtien kelpaa. Valkokankaan sankari Ben Affleck sai havaita, että stara saa apua myös vaippaostoksilla.

Touch-lehti kertoi, että Affleck oli saapunut myöhään yöllä auki olevaan kauppaan ostamaan vaippoja. Perillä tähti äkkäsi, että hän oli jättänyt rahapussinsa kotiin.

– Vaimoni (Alias-tähti Jennifer Garner) tappaa minut, jos en vie vaippoja, filmitähti totesi ääneen.

Mutta apu oli lähellä. Paikalla sattui olemaan Affleckin fani, ja tyttö oli enemmän kuin tyytyväinen päästyään vaihtamaan vaipparahat filmisankarilta saatuun pusuun.

STT

Kissa teki jouluajelun

New Jerseyn osavaltiosta kotoisin oleva kissa teki jouluaaton aattona merkillisen automatkan. Se matkusti moottoritiellä yli 100 kilometriä urheiluauton pohjasta löytämässään kolossa.

Kissan pysymistä kyydissä pidetään pienenä ihmeenä. Tästä innostuneena Voorheesin kaupungin eläinsuojeluyhdistys on antanut valkoharmaalle nelijalkaiselle uudeksi nimeksi Miracle – suomeksi Ihme. Yhdistyksen aikeissa on sijoittaa Ihme lähiaikoina uuteen kotiin. Häntäveijari kun ei ole suostunut kertomaan, missä se tähän asti on asustellut.

Ihmeelle kyydin antanut Cherry Hill ihmetteli, kun toinen moottoritiellä ollut autoilija alkoi antaa hänelle merkkejä hidastaa ja ajaa tien sivuun. Kanssa-autoilija oli huomannut Cherryn auton pohjassa lymyilevän nelijalkaisen.

Ihme, jolla on ikää kahdeksan tai yhdeksän kuukautta, selvisi ajelustaan hämmästyttävästi lähes täysin ilman vaurioita. Mitä nyt turkissa ja tassuissa oli kulumia ja yksi kynsi oli lähtenyt omille teilleen.

STT

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic