Uutiset

Marika Jänkälle?kultaa ja pronssia

Ahveniston Ampumahiihtäjien Marika Jänkä otti ampumajuoksun yhteislähtökilpailun SM-kultaa ja pikakilpailun pronssia viikonloppuna Jalasjärvellä järjestetyissä lajin SM-kisoissa. Kultamitaliin hämeenlinnalaisseurasta ylsi myös N16-sarjan kummankin kilpailun voittanut Auli Kiskola. Kiskola juhli mestaruutta myös N17-sarjan 3×3 kilometrin viestissä yhdessä Nea Nikkasen ja Heidi Latvalan kanssa.

AAH:n Atte Kiskola otti hopeaa yhteislähtökisassa ja pronssia pikakilpailussa. Matti Hakala oli hopeamitalisti miesten yleisen sarjan yhteislähtökilpailussa. Jussi Jarhon kaulaan ripustettiin puolestaan 17-vuotiaiden yhteislähtökilpailun pronssi.

N13-sarjassa AAH juhli pikamatkalla Maija Keräsen hopeaa ja Jenni Keräsen pronssia sekä yhteislähtökisassa Hilda Kukonlehdon pronssia. Viestissä seura saalisti N17-sarjan mestaruuden lisäksi N13-sarjan hopeaa ja M15-sarjan pronssia.

Kärkölän Kisa-Veikkoja edustava hattulalainen Simo-Pekka Aarnisalo oli hyvässä vireessä M45-sarjassa. Aarnisalo oli hopealla sekä 3 kilometrin pikakilpailussa että 4 kilometrin yhteislähtökilpailussa. (HäSa)