fbpx
Uutiset

Markkaselle lisää lihasta lihasten päälle - pelikaveri vaikuttui: "Todella hyvältä näyttää"

NBA-koripallosuomalainen Lauri Markkanen käytti kesätaukoa tehokkaasti, raportoi chicagolaislehti Sun-Times. Massaa on tullut lisää kahdeksan kiloa, ja toiseen kauteensa Chicago Bullsissa lähtevän Markkasen painoksi listataan nyt 109 kiloa. Lehden mukaan nuori suomalainen “näyttää isommalta, näyttää vahvemmalta, etkä varmaankaan haluaisi eteen hänen ajaessaan korille”.

Bullsissakin ollaan vaikuttuneita. Valmentaja Fred Hoiberg odottaa vahvemman Markkasen olevan entistä vaarallisempi paitsi hyökkäyspäässä, myös puolustamisessa.

– Siinä se auttaa häntä eniten. Lisävoiman myötä hän pystyy pelaamaan useampia pelipaikkoja helpommin, Hoiberg sanoi Bullsin mediapäivänä maanantaina.

Bullsin ensimmäinen virallinen harjoitus oli ohjelmassa tiistaina, mutta pelaajat ovat jo treenailleet viikkojen ajan keskenään. Ja Markkasen muutos on huomattu.

– Todella hyvältä näyttää, takamies Zach LaVine kehuu.

– Hänestä tuli vähän vahvempi. Ja hyppyheitto on yhä kaunis kuin mikä. Ja jätkä on yhä myös maailman hauskin tyyppi, LaVine intoilee vielä.

Tulokaskaudellaan Markkanen keräsi 68 ottelussa maukkaat tilastot: pistekeskiarvo 15,2 ja levypallokeskiarvo 7,5.

– Haluan vain, että hän jatkaa tuosta. Tulokaskausi oli hieno, mutta vain taivas on kattona hänelle, LaVine hehkuttaa.

Markkanen itsekin näkee, että kehitytty on. Ja lokakuussa alkava kausi voi olla osaltaan helpompaa, siitä pelätystä “toisen kauden kirouksesta” viis.

– Minua vastaan ei peruuteta enää niin helposti. Ja itse voin ehkä peruuttaa (puolustajia vastaan). Viime vuonna en pystynyt siihen, Markkanen sanoi.

Alkavaa kautta helpottaa sekin, että edelliskesään verrattuna aikaa oli nyt muuhunkin kuin pelkkään pelaamiseen. Kuten vaikka painojen nostoon.

– Tunnen itseni virkeäksi. Olen voinut työstää kroppaani ja olen saanut olla terveenä. Hyvältä tuntuu.

https://chicago.suntimes.com/sports/chicago-bulls-lauri-markkanen-fred-hoiberg-zach-lavine-weight-gain/

Asiasanat

Menot