Uutiset

Marko Helén paras Hämeenlinnan avoimissa

Tawast Golfin 10. reikä oli uusintareikänä, jolle varsinaisessa kilpailussa tuloksen 72 pelanneet Marko Helén, Jyrki Hakala ja Jonne Eerola lähtivät ratkaisemaan Hämeenlinnan avoimen golfmestaruuskilpailun voittoa. Tiukkojen vaiheiden jälkeen Helénin par-tulos riitti lopulta tuomaan hänelle voittopystin kotiin. Eerola ja Hakala jakoivat toisen sijan. Heidän jälkeensä tuloslistalta löytyivät 74 lyönnin kierroksen pelanneet Harri Juvonen ja Juha Selin.

Voittajalla oli selkeä taktiikka 10. reiän lähestymiseen.

– Lipun paikka oli sellainen, että siihen oli pakko lyödä alapuolelle. Jonne löi yläpuolelle, ja itse löin vähän riskillä alapuolelle, ja se taktiikka toimi, kilpailussa peräti kuusi birdieä tehnyt Helén kertoi.

Jo pitkään Hämeenlinnan kärkigolffareihin lukeutunut Helén paljasti kilpailun jälkeen myös kesän kilpailukalenteriaan, jossa yksi kisa on ympyröity normaalia paksummalla tussilla.

– Pelaan SM-kisoissa, sillä se on kova juttu päästä pelaamaan kotikentällä, Helén ennakoi heinäkuun puolessa välissä Tawast Golfissa käytäviä lyöntipelin SM-kilpailuja. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

14.8.2020