Uutiset

Marko Raidasta päätoiminen HPK:n B-nuorten valmentaja

Hämeenlinnan Pallokerhon B-nuoret saavat ensi kaudesta lähtien päätoimisen valmentajan, kun 36-vuotias Marko Raita aloittaa joukkueen valmentamisen 2+1-vuotisella sopimuksella. Raita on ollut tällä kaudella B-nuorten apuvalmentajana.

– Tämä on tärkeä askel kohti tiiviimpää yhteistyötä HPK-Juniorijääkiekko ry:n kanssa, kertoo HPK Liiga Oy:n vt. toimitusjohtaja Timo Virtanen.

HPK:n liigakiekkoilusta vastaavan osakeyhtiön uuden strategian tavoitteena on mahdollistaa A-, B- ja C-junioreille päätoimiset ammattivalmentajat. A-nuorten päävalmentajan pesti on jo pitkään ollut päätoiminen ja ensi kaudesta lähtien siis myös B-nuorten päävalmentaja valmentaa ammatikseen. C-nuorten päätoimisen valmentajan palkkaamisen aikataulu ei ole vielä tiedossa.

– C-nuorten päätoiminen valmentaja on selvä tavoitteemme ja asiaa tarkennetaan tulevan kauden aikana, Virtanen sanoo.

Myös HPK:n juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Marko Rahikainen on tyytyväinen Raidan palkkaamiseen.

– Hienoa, että saimme HPK Liiga Oy:n kanssa tällaisen satsauksen aikaiseksi. Raita on nykyaikainen valmentaja, joka on erittäin sitoutunut kehittämään HPK:laista junioritoimintaa, Rahikainen sanoo.

HPK:n juniorijääkiekko on valinnut lähes kaikki ensi kauden ikäluokkien vastuuvalmentajat. B2-nuorten SM-sarjajoukkuetta valmentaa Juha Kokko, C-nuorten SM-sarjajoukkuetta Antti Heiskanen, C2-nuoria Ville Kuparinen, D1-nuoria Ari Nurminen, D2-junioreita Kasperi Honkala, E1-junioreita Jani Lehtilä, E2-junioreita Botond Vereb-Der, F2-junnuja Jarno Mäkinen ja G1-joukkuetta Tuomas Wallius. Seura valitsee loput vastuuvalmentajat maaliskuun loppuun mennessä. HäSa

Asiasanat