Uutiset

Markus Välimäki nousi kärkeen

Viialan Virin Markus Välimäki nousi Kalevan kierroksen kärkipaikalle, kun kolmantena osakilpailuna juostiin maraton tai puolimaraton. Välimäki valitsi puolikkaan ja voittoajallaan 1.19.17 sai riittävästi pisteitä noustakseen kokokilpailun kärkipaikalle.

Kärjestä kakkoseksi tipahti puolestaan maratonin valinnut Hämeenlinnan Hitaiden Juha Prittinen, jonka aika 3.15.39 oli miehelle pieni pettymys.

– Tunsin olleeni hyvässä kunnossa, vaikka yli kahden tunnin lenkkejä en ollutkaan juossut. Reisistä alkoivat jo voimat karista 17 kilometrin kohdalla vastatuuleen puskien, mutta pahin iski 34 kilometrin paikkeilla, kun väsy iski aika pahasti.

– Kolmen tunnin alitus jäi haaveeksi, mutta kaipa siihen on pyrittävä sitten vasta 50-sarjassa, täydeltä katastrofilta välttynyt Prittinen uumoili.

Kolmanneksi nousi Kuntokonnien Toni Pikkarainen.

Naisten sarjan kärjessä jatkaa Kensuttarien Kirsi Korpijärvi ennen HTL:n Anja Halosta ja Kuusankosken Urheiluseuran Anne Raskua.

Puolimaraton ja maraton tasataan siten, että puolikkaan aika kerrotaan luvulla 2,3. Täten ajoista saadaan tasavertaiset. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic