Uutiset

Martina Konecna tuo Kerhoon kokemusta

Hämeenlinnan Pallokerhon naisten lentopallojoukkue saa kovan vahvistuksen, kun slovakialainen Martina Konecna siirtyy joukkueeseen syyskauden jälkeen. Konecnan sopimus on loppukauden mittainen. 29-vuotias yleispelaaja saapuu Hämeenlinnaan Mestaruusliigan joulutauon aikana.

Tällä hetkellä Konecna pelaa kotimaassaan Doprastav Bratislavan joukkueessa. Sopimus joukkueen kanssa kattoi ainoastaan syyskauden ja siitä vapauduttuaan Konecna siirtyy HPK:hon. Viime kaudella hän pelasi Suomessa LP Viestin riveissä.

HPK:n naisten toiminnanjohtajan Ville Kallioluoman mukaan slovakialainen on erittäin kokenut pelaaja ja hänen mukanaan joukkueeseen saadaan lisää voimaa.

– Konecna on taitavimpia yleispelaajia, joita Suomessa on nähty. Hän on todella kovakätinen lyöjä. Lisäksi hänellä on pettämätön vastaanotto, joten siihen saamme lisää laatua.

Konecnalla on myös kova hyppysyöttö. Viime kaudella hän voitti Mestaruusliigan ässäsyöttötilaston selvin lukemin.

Konecna on Slovakian maajoukkuepelaajia. Hän on urallaan voittanut muun muassa 8 Itävallan liigan mestaruutta ja pelannut neljällä kaudella lentopallon Mestarien liigassa. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic