fbpx
Uutiset Helsinki

Masked Singer Suomi -ohjelman viimeiset hahmot paljastettiin – Tohtori hämmensi tuomaristoa loppuun asti

Viimeisenä maskinsa riisui Tohtori. Hahmon sisältä paljastu muusikko Marko Hietala. Kuva: Saku Tiainen Kuva: Saku Tiainen / MTV
Viimeisenä maskinsa riisui Tohtori. Hahmon sisältä paljastu muusikko Marko Hietala. Kuva: Saku Tiainen Kuva: Saku Tiainen / MTV

Masked Singer Suomi huipentui lauantai-iltana MTV3-kanavalla Tohtorin eli muusikko Marko Hietalan voittoon.

– Olen hämmentynyt ja onnellinen. Kaikki kisan hullusta ja absurdista puolesta lienee jo puhuttu, ja allekirjoitan ne puheet omalta kohdaltani. Onneksi rakastan omituisuuksia. Itselleni henkilökohtainen kulma löytyi naamiaisista. Kun 30 vuotta keikkaa tehnyt mies saa yht’äkkiä mahdollisuuden lauleskella odottamattomia erilaisuuksia maskin takaa, niin se oli Vapautta V:llä: ei ennakko-odotuksia, ei velvoitteita sopia kaavaan ynnä muuta. Ja tietysti itse panelistien vedättämisestä tuli oma hieno lisänsä. Se oli makoisaa, Marko Hietala kertoo MTV:n tiedotteessa.

Kolme finalistia

MTV3-kanavan Masked Singer Suomen toisen tuotantokauden finaalissa kisasivat lauantaina viimeiset kolme hahmoa: Tohtori, Pakkanen ja Hiirulainen.

Ohjelman studioyleisö äänesti voittajaksi Tohtorin, jonka maskin takaa paljastui muusikko Marko Hietala. Hiirulaisen maskin takaa paljastui imitaattori Jarkko Tamminen ja Pakkasen maskin takaa näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi.

Ohjelman panelisteina toimivat Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola sekä Christoffer Strandberg. Ohjelman juonsi Ile Uusivuori.

Jo ennen finaalia Masked Singer Suomi -jaksoja oli seurannut 3,2 miljoonaa suomalaista. MTV:n mukaan keskikatsojamäärä on ollut 1,1 miljoonaa ja tavoittavuus lähes 1,5 miljoonaa per jakso kaikki tv- ja online-katselu huomioiden.

Menot