fbpx
Uutiset

Matti Hakala katsastusten ykkösmies

Ahveniston Ampumahiihtäjien Matti Hakala onnistui myös takaa-ajokilpailussa Kontiolahdella ja säilytti ylivoimaisesti ykköspaikkansa. Ammunta onnistui jälleen hyvin ja neljältä paikalta saldoksi tuli vain yksi sakko.

– Erityisesti makuuammunnat menivät todella hyvin ja hiihtokin oli parempaa kuin eilen, Hakala iloitsi.

Sunnuntaina AAH:n kaksoisvoiton varmisti Mikael Koivunen, joka nousi neljänneltä sijalta toiseksi (+3.06/ 0+0+2+2). Kolmas oli Teemu Huhtala (+3.23/ 6), neljäs Mikko Loukkaanhuhta (+4.10/ 6) ja viides Sami Orpana (+4.22/ 7).

Viikonlopun kansainväliset gp-kilpailut olivat katsastukset alkavan kauden cup-kilpailuihin, jotka avataan marraskuun lopussa Ruotsissa.

A-maajoukkueen mieskolmikko Ahti Toivanen, Olli Hiidensalo ja Tuomas Grönman ei eri vaivojen takia kilpaillut Kontiolahdella.

– Päävalmentajan kanssa oli puhetta, että kilpailen kaksi ensimmäistä maailmancupin kisaa, mutta kolmannen jätän väliin ja tulen Suomeen harjoittelemaan. Ja jos näytöt riittävät, tammikuussa sitten uudelleen maailmancupin kierrokselle, Hakala kertoi.

Hochfilzenin viestiin ja Polkjukan kolmanteen osakilpailuun katsastetaan yksi mies IBU-cupissa.

– Lupaava kauden avaus, tuntuu että taso on noussut. Tavoitteeni on IBU-cupin kautta päästä mukaan maailmancupiin ja päätavoitteeni on Oslon MM-kilpailut, 22-vuotias Koivunen linjasi.

Kaisa Mäkäräinen jäi flunssan takia pois sunnuntain kisasta ja naisten takaa-ajon voitti kolme sakkoa ampunut Venäjän Jekaterina Jurlova ennen Annukka Siltakorpea (+2.32/ 3). AAH:n Auli Kiskola oli kahdeksas. HäSa

Asiasanat

Menot