fbpx
Uutiset

Max Angelma ajoi voittoon trial-kallioilla

Tervakosken Moottorikerhon trial-ajajat taituroivat hyvin Nokialla ajetussa viidennessä SM-osakilpailussa ja kerhojoukkueiden SM-kisoissa. Super cup -luokassa TeMK:n Max Angelman ajo sujui hyvin ja palkintona selvä voitto. Samalla Angelma varmisti itselleen Suomen cupin mitalin, jonka väri ratkeaa viimeisessä osakilpailussa.

40+ -luokassa TeMK:n kolmikon kesken nähtiin tuttuun tapaan kova kilpailu toisesta ja kolmannesta sijasta. Jörgen Nylund ajoi tällä kertaa triosta parhaiten ja oli toinen. Kolmannesta sijasta taistelun käyneillä Ilkka Oittisella ja Ari Kyöstilällä oli lopulta virhepisteitä saman verran, jolloin nollattujen jaksojen määrä ratkaisi kolmannen sijan Oittiselle.

TeMK:n menestystä täydensivät Jukka Mäkelä ja Kauko Kuusinen, jotka ylsivät sijoille kuusi ja seitsemän.

Luokan voittoon tasapainoili odotetusti Vantaan Moottorikerhon Saku Sipposelle.

Myös SM-sarjassa 40+ -luokan hopea ja pronssi ratkaistaan TeMK:n kolmikon kesken. Oittinen on ennen viimeistä osakilpailua toisena, Nylund kolmantena ja Kyöstilä neljäntenä.

B-luokassa TeMK:n Tomi Männikkö ajoi Nokialla neljänneksi. Männikkö on sarjassa toisena ja vähintään pronssi on jo varmistunut. Vammalan Moottorikerhon Timo Setälä varmisti kilpailun voitollaan myös koko sarjan voiton.

TeMK:n ainoa A-luokan kuski, Leevi Paajanen, joutui jättämään jo toisen SM-osakilpailun väliin, eikä taistele mitaleista tänä vuonna.

Ylimmän luokan, Eliittin, voittoon ajoi Hämeen Moottorikerhon Timo Myöhänen. Hän myös johtaa SM-sarjaa ennen Jussi Haapasta.

Sunnuntain joukkuekilpailussa ajettiin kahta eri vaikeustasoa. Tervakosken Moottorikerhon joukkueella oli henki päällä ja se näkyi myös ajossa. Tuloksena oli B-vaikeustason voitto ja kokonaiskilpailussa neljäs sija.

TeMK:n joukkueessa ajoivat Sami Mannila, Jörgen Nylund, Marko Kyöstilä ja Ari Kyöstilä. Suomen mestaruuden voitti Jyväskylän Moottoriurheilijat. (HäSa)

Asiasanat

Menot