Uutiset

McCainin sairaudesta vitsaillut avustaja lähtee Valkoisesta talosta

Washington
06.06.2018, 04:24

Ulkomaat

Yhdysvalloissa republikaanisenaattori John McCainin vakavasta sairaudesta vitsaillut Valkoisen talon avustaja Kelly Sadler jättää tehtävänsä.
Julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan Sadler sanoi Valkoisen talon sisäisessä kokouksessa, ettei aivosyövästä kärsivän McCainin mielipiteillä ole merkitystä, ”koska hän on joka tapauksessa kuolemassa”. Kukaan Valkoisesta talosta ei ole pyytänyt anteeksi kommenttia, joka raivostutti monia.
Washington Postin tietojen mukaan Sadlerin lähtö ei johdu suoraan kommentista vaan siitä, että hän syytti esimiestään kommentin vuotamisesta. Muun muassa presidentti Donald Trump ja Sadlerin esimies olivat lehden mukaan läsnä, kun Sadler esitti syytöksensä. Esimies kiisti syytöksen.
Lehden mukaan Trump oli raivoissaan siitä, että kommentti oli vuodettu julkisuuteen. Sadlerin kommenttia hän sen sijaan ei moittinut.
Trump itse sanoi vaalikampanjansa aikana, että Vietnamin sodassa vangiksi ja kidutuksen uhriksi joutunut McCain ei hänen mielestään ole sotasankari.

https://www.washingtonpost.com/politics/trump-aide-who-derided-mccain-over-haspel-opposition-gone-from-the-white-house/2018/06/05/d3241a36-690a-11e8-bbc5-dc9f3634fa0a_story.html?utm_term=.809237dbcde4

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic