Uutiset

Media-alan koulutus

Nimimerkki JulmaHuvi osallistuu Hämeen Sanomissa 8.5.2006 media-alan ylikoulutuksesta käytyyn keskusteluun. Hän on opiskellut 1990-luvun lopulla Helsingin taide- ja viestinäoppilaitoksessa, jossa hänelle luvattiin jatkomahdollisuudet medianomi-opintoihin. Lupaus kuulema vesittyi, kun Helsingin ammattikorkeakoulu vakinaistui ammattikorkeakoulu Stadiaksi.

JulmaHuvi harmittelee nyt olevansa liian pätevänä amk-opiskelijaksi jääden kuitenkin väliinputoajaksi, koska on alalla alikoulutettu.

JulmalleHuville ja muille hänen kaltaisilleen ’väliinputoajille’ tiedoksi, että Stadian Viestinnän koulutusohjelmassa voi päivittää tutkintonsa tai aiemmat medianomi-opintonsa medianomi amk -tutkinnoksi aikuiskoulutustoteutuksena.

Aikuiskoulutuksen erityispiirteeenä on aiempien opintojen sekä työkokemuksen huomiomioinen ja se, että tutkinnon voi suorittaa työn ohella.

Stadian Viestintä on vuosittain järjestänyt 2,5 vuotisen medianomi amk -tutkintoon johtavan aikuiskoulutuksen. Käytäntö on osoittanut, että opintopaikan ovat usein saaneet henkilöt, joilla on alan työkokemusta sekä aiempia alan opintoja. JulmastaHuvista Aikuiskopiskelijaksi, eli lisätietoa aikuiskoulutuksesta Stadian nettisivuilta!

Teija Voudinmäki

lehtori, aikuiskoulutusvastaava

Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia

viestinnän koulutusohjelma

Mainos