Uutiset

Mene koirasi kanssa suihkuun ja säästä rahaa

Mene koirasi kanssa suihkuun, asu teltassa ja takavarikoi aviomiehesi luottokortit. Johan on kumma, jos ei ala rahaa säästyä.

Uudessa-Seelannissa toimiva valtakunnallinen kauppaketju julisti kilpailun parhaista säästämisvihjeistä. Vastauksia on sadellut järjettömistä sangen käyttökelpoisiinkin. Kilpailun pääpalkinto on noin 30 000 euroa.

Säästövihjeet ulottuvat ulkonäön hoidosta ihmissuhteisiin. Vinkkien antajat ovat huomioineet myös käyttäytymisen kaupassa.

– Kun vaellat kauppaliikkeessä, pidä aina kätesi taskussa.
Eräs kilpailijoista on antanut vihjeensä suorastaan raivokkaasti.

– Älä anna rahaa vaimollesi, älä anna rahaa vaimollesi, älä anna rahaa vaimollesi!

Jotkut vinkkien antajat puolestaan ovat huomanneet, että ulkonäöstä huolehtimatta jättäminen tietää tuplasäästöä.

– Tällöin menettää osan ystävistään, jolloin taas sosiaaliseen elämään käytetyt kulut vähenevät.

Pakkauksessa lämmitettävien aterioiden suosijoille on myös tarjolla hyvä ehdotus. Ruoka tulee lämmittää kuumalla tiskivedellä, jolloin samalla iskulla humautetaan kumoon kaksi kärpästä.

Naisia neuvotaan hauskasti käyttämään pelkästään aviomiehen rahoja. Näin omat varat säästyvät. Tai sitten:

– Nai ehdottomasti rikas mies!

Hajonneesta mikroaaltouunista saa kuulemma kätevästi postilaatikon. Tosin jos talouteen ei sattumalta tarvita postilaatikkoa, kyseisen vinkin antama hyöty jää pieneksi.

STT

Budjettipomo voitti lotossa

Yhdysvaltain lotossa on sattunut liki epäilyttävä yhteensattuma. Moni jenkki hieraisi silmiään, kun kävi ilmi, että senaatin budjettikomitean puheenjohtaja on voittanut loton suurvoiton.

Senaattori Judd Gregg kirjasi nimiinsä lotossa 853 492 dollaria (noin 715 000 euroa), mistä vähennetään verot. Budjettipomo vei Powerball-loton kierroksen toiseksi suurimman voittopotin.

New Hampshiren republikaaniedustaja kertoi, että hän oli ostanut lottokuponkeja 20 taalalla huoltoasemalta.

Senaattori Gregg joutuu työnsä puolesta olemaan huolissaan siitä, viekö rahapelien kasvava suosio Yhdysvallat umpikujaan.
STT

Futismanagerin ikävä tempaus

Jalkapallojoukkue Nottingham Forestin manageri on keksinyt ikävän tavan herätellä palaajiaan. Gary Megson päästi seuran ärtyneet fanit yllättäen pelaajien pukuhuoneeseen.

Aikanaan Euroopan mestaruuden voittanut Nottingham pelailee nykyisin Englannin kolmannella sarjaportaalla. Pelikauden alku divarissa ei ole sekään ollut hohdokas.

Megson otti mukaansa pari närkästynyttä fania, kun hän piti palaveria Nottinghamin ja Yeovilin sarjamatsin jälkeen. Yeovil kylvetti entistä suurseuraa maalein 3-0.

– Toivottavasti viesti meni perille pelaajilleni, Megson puhkui.

STT

Päivän lehti

2.12.2020

Fingerpori

comic