Uutiset

Mervi Sirkiä valittiin kunniajäseneksi

Hämeenlinnalainen voimanostaja Mervi Sirkiä sai Euroopan Voimanostoliitolta arvokkaan tunnustuksen, kun EPF valitsi vuosikokouksessaan hänet liiton kunniajäseneksi (hall of fame). Sirkiä ohella EPF:n tunnustuksen sai Suomen Kenneth Sandvik ja italialainen Sandro Rossi. Tunnustus on korkein, minkä Euroopan Voimanostoliitto voi myöntää.

– Sain vastaanottaa tällaisen kunnia nyt jo 25 vuotta kestäneellä urallani. Aika harvalle tämä myönnetään, Sirkiä iloitsi.

TNT:n nostaja jatkaa uraansa seuraavan kerran Salossa klassisen voimanoston MM-kisoissa. Salossa 5.–14 kesäkuuta käytäviin kilpailuihin odotetaan paikalle yli tuhatta nostajaa.

Sirkiälle kilpailut ovat kotikisat, sillä hän on kotoisin Halikosta ja aloittanut nostouransa juuri Salossa.

– Oma nostopäiväni on paraatiaikaan lauantaina 6. kesäkuuta kello 18 Salon urheiluhallissa ja tavoitteena on ottaa kotikisoissa maailmanmestaruus, johon voisin sopivasti päättää pitkän voimanostourani. Valmistautuminen MM-kisaan on sujunut takkuillen pakaravamman vuoksi, mutta kunto on kuitenkin hyvä tässä vaiheessa ja olen tavoitteissani treenipainoissa, Sirkiä kertoi.

Asiasanat

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic