Uutiset

Mestarit jaksoivat hölkätä taas 26 km

26 kilometriä – Vanajan kirkolta Miemalan kautta Turenkiin ja sieltä Harvialan kautta takaisin kirkolle.

Sisko Hiltunen, Leo Kallio, Ville Kirjavainen, Sirkka Laakso, Martti Laitinen, Kimmo Levä, Marita Lindroos, Eero Peltola, Anja-Leena Tyry, Kauko Viljakainen, Kari Virtanen ja Tuula Yrjölä lähtivät juoksemaan omaan tahtiinsa Mestarien hölkkää lauantaina, kun Tuula Tammisto oli toivottanut porukalle hyvää matkaa.

Mestarien hölkkä oli järjestyksessään jo 20:s. Reitin suunnitteli aikoinaan jo edesmennyt Tarmon veteraanijaoston perustaja ja juoksun isä Matti Tyry.

Tarmon veteraaneilla …hyvä vuosi

Tarmon veteraanit jättävät taakseen jälleen hyvän urheiluvuoden. Arvokisamitalisteja (MM tai SM) seuralla oli 28. Lisäksi 8 tarmolaista pääsi mitalin makuun seuran joukkueessa.

Hanna Laurila saavutti N75-sarjassa yhdeksän arvokisamitalia. Hän voitti MM-kultaa ja kaksi -hopeaa Masters World cup -hiihdoista, jotka pidettiin Itävallassa. Muut mitalinsa Laurila ansaitsi SM-yleisurheilusta.

Yhdeksän SM-mitalia saavuttivat N50-sarjan kestävyysjuoksijat Tuula Yrjölä ja Anu Ojanen sekä N35-sarjassa sprintteri Hanna Lappalainen.

Aikuisurheiluliiton rekisterissä on nyt noin 400 seuraa. Tarmo on veteraanijaoston historiansa aikana yltänyt pistetilastossa aina 20:n sakkiin. (HäSa)

Asiasanat