Uutiset

Metro, retro vai über?

Heteromies, tunnetko oman seksuaalityyppisi? Jos et, jotain on pahasti vialla. Ainakin lukutaidossasi. Jokainen 2000-luvulla lehtiä lukenut tietää, että hetero ei ole enää pelkkä hetero. Kaikki alkoi David Beckhamista, joka teki lihaksi 1990-luvun puolivälissä kehitetyn metroseksuaali-termin. Metrojen esiinmarssia seurasi retroseksuaalien vastaisku, ja viimeksi maailmalle on esitelty überseksuaalit.

Nyt kansainvälinen lääkeyritys lanseeraa trendikkään joukon jatkoksi vitaaliseksuaalin, joka – yllätys yllätys – pitää seksistä eikä epäröi turvautua potenssilääkkeisiin.
Testaa seksuaalityyppisi ja tiedät, miten sinun pitää pukeutua, sisustaa, harrastaa, syödä, juoda ja käyttäytyä parisuhteessa.

Metroseksuaali

Viihdyt vaatekaupoissa ja tutkailet muoti- ja sisustustrendejä. Sinua harmittaa, että Suomen kuvalehden elämäntapalehti Mies meni nurin ensimmäisen numeron jälkeen.

Sinulla on runsaasti muitakin koruja kuin rippilahjaksi saatu risti ja tiedät, että mustaa ja ruskeaa ei oikeasti pitäisi yhdistää pukeutumisessa. Kuntoilet ja rakennat kehoasi esteettisistä syistä, et hankkiaksesi voimaa.

Olet kiinnostunut samanhenkisistä naisista, koska yhdessä on mukava sisustaa ja bilettää.

Käyt mielelläsi yökerhoissa, joissa naukkailet mieluiten drinkkejä. Sinua ei hävetä tunnustaa, että Cosmopolitan maistuu paremmalta kuin Martini.

Tiedät enemmän David Beckhamin vaatekaapista kuin hänen maagisesta oikeasta jalastaan. Trendsetterinä tosin tiedät myös, että Becks alkaa olla passé. Jude Law on paljon siistimpi.

Retroseksuaali

Olet äijä ja ylpeä siitä. Mielestäsi parran ajaminen on turhaa, koska se on kauneudenhoitoa. Ja kauneudenhoito on akkamaista.
Pukeutuminen ei ole sinulle mikään ongelma. Käytät samoja farkkuja ja t-paitaa niin kauan kun ne pysyvät päällä.

Pidät penkkiurheilusta, erityisesti jääkiekon katsomisesta, ja harrastat mielelläsi kalastusta ja metsästystä. Lempijuomasi on olut.

Osaat (tai ainakin kehut osaavasi) korjata auton, mutta imuriin et koske kuin pakottamalla. Mielestäsi mies on se, joka maksaa ravintolalaskun. Luotettavuus ja sisukkuus ovat sinusta miehen tärkeimpiä ominaisuuksia.

Sinulla on hyviä kavereita, joiden kanssa käyt metsällä ja saunailloissa. Joskus humalassa saatat tirauttaa pienen itkun ja tunnustaa kavereille, että rakastat kumppaniasi.

Überseksuaali

Olet itsevarma, menestyvä ja tyylikäs. Naiset saattavat kutsua sinua herrasmieheksi, eläintieteilijät puolestaan alfaurokseksi.

Laatutietoisena vaadit aina parasta ja olet valmis panemaan rahaa merkkivaatteisiin. Ostat vaatteesi itse, koska luotat eniten omaan makuusi. Tunnet viinit ja sikarit, ja nautiskelet niitä mielelläsi.

Lempiharrastuksiasi ovat ehkä sukellus ja golf, mutta olet valmis kokeilemaan mitä tahansa mielenkiintoista. Sinulla on muutama miespuolinen sydänystävä, joiden kanssa voit keskustella mistä tahansa. Nainen on sinulle ennen kaikkea rakastettu. Kohtelet naista tasa-arvoisena kumppanina.

Vitaaliseksuaali

Olet yli 40-vuotias mies. Parisuhde ja rakkaus ovat sinulle tärkeitä. Olet valmis osallistumaan kotitöihin ja tekemään uhrauksia kumppanisi vuoksi, jos ne edistävät tasapainoa parisuhteessa.

Kykenet puhumaan tunteistasi naisen kanssa, ja kumppanin tyydyttäminen on sinulle kunnia-asia. Sinua ei ujostuta hakea apua potenssiongelmiin lääkäriltä. Se on hyvä juttu, sillä seksi on sinulle yksi elämän tärkeimmistä asioista. (HäSa)

Kati Toivanen