Uutiset

Michael Jackson piipahti naisten wc:ssä

Michael Jackson jaksaa herättää kohua. Viimeinen tempaus on Arabiemiirikuntien Dubaissa tapahtunut käynti ostoskeskuksen naisten wc:ssä.

Jacksonin tiedottaja kertoo, ettei poptähti ymmärtänyt sikäläisiä wc:n kylttejä. Näin Jacksonille jäi epäselväksi, kumman sukupuolen tarpeisiin kyseinen huusi oli tarkoitettu. Tiedottaja lisää, että erehdyksensä huomattuaan Jackson poistui pikaisesti wc-tiloista.

Väkijoukko oli tunnistanut wc:stä poistuvan hahmon ja Jacksonin matka katkesi siihen. Hän joutui odottamaan virkavallan saapumista paikalle. Sen jälkeen matka jatkui poliisisaattueessa.

Dubain sanomalehdet ovat Jacksonin tiedottajan kanssa eri mieltä tähden pikaisesta wc-poistumisesta. Lehtien mukaan 47-vuotiaan Jacksonin nähtiin kaikessa rauhassa kohentavan meikkiään ennen häipymistä.

STT

Tukka pois ja linnaan – tai ainakin korvausvelvolliseksi

Japanilainen kampaamo joutuu maksamaan noin 1 800 euroa korvauksia tyytymättömälle asiakkaalleen. Asiakas haastoi kampaamon oikeuteen, koska hänen hiuksensa oli leikattu liian lyhyiksi ja vielä värjättykin väärällä värillä.

Tokiolainen tuomioistuin oli tismalleen samaa mieltä oikeusjutun nostaneen klubiemännän kanssa emännän nähtyään. Klubiemäntä kun oli valittanut, että karmea kampaus estää häntä hoitamasta vaativaa työtään.

– Kampaus on tärkeä osa ulkonäköä. Ja klubiemännälle se vasta tärkeä onkin. Epäonnistunut kampaus tuo edustustehtävässä olevalle epävarman tunteen itsestään, tuomari Yuki Mizuno perusteli korvaukset määrätessään.

Klubiemäntä ei kuitenkaan saanut korvauksia alkuunkaan niin paljon kuin oli niitä vaatinut. Naisen korvausvaatimus oli kokonaista 45 000 euroa.

STT

Japanilaistutkimus: Raha tekee onnelliseksi

Naiset ovat japanilaistutkimuksen mukaan onnellisempia kuin miehet. Sama tutkimus kertoo myös, että raha tekee onnelliseksi – ainakin tiettyyn tuloluokkaan asti.

Osakalaisen professorin Yoshiro Tsutsuin tutkimuksessa oli mukana yli 4 000 ihmistä. He saivat arvioida onnellisuuttaan asteikolla 0-10.

Ihmiset tuntevat tutkimuksen mukaan itsensä sitä onnellisemmaksi mitä korkeampaan tuloluokkaan kuuluvat.
Poikkeuksena oli vain aivan korkein tuloluokka. Siinä muutoin nouseva onnellisuuskäyrä kääntyi laskuun.

STT

Päivän lehti

29.1.2020