fbpx
Uutiset

Michael Jackson saattaa levyttää ex-paavin lauluja

Michael Jackson saattaa pian löytää itsensä laulamassa sävelmiä, jotka kirjoitti edellinen paavi Johannes Paavali II. Jackson on kiinnostunut lähtemään mukaan albumille, jolle äänitettäisiin 24 edesmenneen paavin kirjoittamaa laulumuotoista rukousta.

– Jacksonin edustaja otti meihin yhteyttä ja ilmoitti, että hän haluaa mukaan hankkeeseen, kertoi isä Giuseppe Moscati.

Moscati johtaa kristillistä kustannustaloa, joka organisoi Vatikaanissa pidettävät musiikkitapahtumat. Hänen mukaansa levylle pitäisi saada mukaan useita nimekkäitä muusikoita.

– Meitä ei kiinnosta tehdä yhteistyötä pelkästään Jacksonin kanssa. Mukaan olisi saatava vähintään 5-6 muuta maineikasta taiteilijaa.

Moscati lisää, että Jacksonin taannoiset pedofiliasyytteet eivät ole este tämän osallistumiselle levylle.

– Koko hanke on kuitenkin vielä suunnitteluasteella, isä Giuseppe selventää.

STT

Hui hai! Kilpailu on keskeytetty

Sydneyn rannalla Australiassa sunnuntaina järjestetty uintimaraton keskeytettiin, ja varsin hätäisesti keskeytettiinkin. Suoraan uimareita kohti suuntasi hai, jolla oli mittaa kunnioitettavat 3,5 metriä.

Kymmenen kilometrin merimaraton oli ehtinyt noin puoliväliin, kun hyvää vauhtia lähestyvä hai huomattiin. Kilpailijat nostettiin pikaisesti heitä seuranneisiin pelastusveneisiin ja kilpailu oli sitä mukaa ohi. Järjestäjät kävivät vielä pelästyttämässä hain vaihtamaan uintisuuntaa rannasta poispäin.
Australiassa on raportoitu viime aikoina useista haiden aiheuttamista vaaratilanteista.

STT

Brasilian karnevaaleilla jaossa 25 miljoonaa kondomia

Rion ja Brasilian muiden kaupunkien karnevaaleilla ei taideta tyytyä pelkkään tanssimiseen. Tähän viittaa se, että brassihallitus jakelee karnevaalipäivinä peräti 25 miljoonaa ilmaista kondomia.

Usean päivän bakkanaali alkaa Brasiliassa 25. helmikuuta. Tunnetuin osa juhlia on Rion karnevaali, mutta myös latinomaan muut suurkaupungit pitävät omat kekkerinsä.

Massiïvinen ilmaiskondomien jakelu tähtää ennen muuta aidsin leviämisen estämiseen. Varmuusvälineitä saa juhlien aikana esimerkiksi toreilta ja tanssitapahtumista.

Brasilian kondomilinja ei ole roomalaiskatolisen kirkon mieleen. Kirkko ei hyväksy ehkäisyä, minkä lisäksi se tuomitsee kondomikampanjat seksiin yllyttämiseksi.

STT

Nainen pelasti kanan tekohengityksellä

Amerikkalainen nainen on pelastanut kanan hengen antamalla linnulle tekohengitystä.

Arkansasissa asustava Marian Morris päätti ottaa tekohengityksen käyttöön, kun hän havaitsi veljensä kanan kellumassa selkä ylöspäin pihalammessa.

Morris on eläkkeellä oleva sairaanhoitaja. Hän ei ollut harjoitellut tekohengityksen antamista vuosiin. Naista kiinnostikin nähdä, osaisiko hän homman vielä.

Hyvinhän se sujui. Boo Boo -niminen kana virkosi ja jatkoi kaakattajan uraansa eikä ollut moksiskaan.

STT

Menot