Uutiset

Michael Jackson tapasi hampurilaisen

Noin sata Hampurin asukasta törmäsi sunnuntaina yllättävään näkyyn. Monestakin syystä kohuttu popsuuruus Michael Jackson vilkutteli heille ikkunasta verhojen välistä.

Hampurin poliisi vahvistaa, että Jackson on ollut kaupungissa jo useita päiviä. Hän on Hampurissa tapaamassa musiikkimanageri Wolfgang Schleiteria, jonka perheen kanssa Jackson viettää kaupungissa aikaansa.

Michael Jackson on edelleen liikkuvaista sorttia. Vähän ennen lähtöään Saksaan Jackson nähtiin tekemässä ostoksia Bahrainin Manamassa.

STT

Samuel L. Jackson sementoi maineensa

Monessa vauhtifilmissä nähty näyttelijä Samuel L. Jackson on saanut pysyvän muistomerkin Hollywoodiin. Jackson painoi käden- ja jalanjälkensä sementtiin Graumanin kiinalaisen teatterin edustalle.

Läheskään kaikki menestyneet Hollywood-tähdet eivät saa tätä kunnianosoitusta.

– Nuorena näyttelijänä et ajattele, että voisit joskus saada
tällaisen tunnustuksen. Tässä ikään kuin pysähtyy ja tuumii ”vau, olen päässyt hienoimman eliitin klubiin”, Jackson kommentoi.

Tummapintainen näyttelijä on nähty muun muassa elokuvissa Pulp Fiction, Jackie Brown sekä Do The Right Thing. Jackson on ollut mukana myös Star Wars -seikkailussa sekä Renny Harlinin filmeillä.

STT

Pappi myi kirkkonsa ja muutti linnaan

Kalifornialainen pappi tempaisi oikein kunnolla ja myi hallinnoimansa kirkon. Pappi, 53, tunnusti maanantaina oikeudessa tehneensä kirkosta kaupat. Hän sai tunnustuksesta palkinnoksi sen, että syyttäjät vetivät pois yhdeksän muuta harkitsemaansa syytettä.

Pappi myi kirkkonsa lokakuussa hintaan 430 000 euroa. Osasyy kirkon myymiseen oli papin hinku saada omistukseensa uusi BMW. Kirkkokaupan lisäksi papin toimista löytyi väärentämistä ja vähän varasteluakin.

Pappi saa temppuilustaan 18 kuukauden vankeustuomion.

STT

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic