Uutiset

Mick Jagger tyrmää juorulehtien jorinat

The Rolling Stonesin solisti Mick Jagger tyrmää eräiden brittilehtien viime päivien kirjoitukset. Niiden mukaan mukaan Jaggerin tyttöystävä L’Wren Scott kylvää epäsopua bändin kiertue-elämään.

Stylisti Scottin on väitetty muun muassa antaneen bändin jäsenille pukeutumisneuvoja, tietysti kenenkään pyytämättä, ja neuvoneen kitaristi Ronnie Woodia luopumaan tupakoinnista.

– Meillä ei ole erimielisyyksiä pukeutumisesta, tupakoinnista tai L’Wrenistä. Nämä lehtijutut ovat hyvin loukkaavia L’Wreniä kohtaan, Mick Jagger tilittää.

– On silkkaa valehtelua väittää, että L’Wren olisi saanut aikaan skismaa minun ja muun bändin välille. Tarinat ovat pelkkää potaskaa, 62-vuotias Jagger tuhisee.

Ronnie ja Ronnien sätkät

Mick Jagger painottaa, että L’Wrenille ei tulisi mieleenkään sekaantua asioihin, jotka eivät hänelle kuulu. Näihin lukeutuu yli 40 vuotta keikkailleen bändin sisäinen kemia. Jagger vannoo, että bändi, vaimot ja tyttöystävät tulevat keskenään toimeen erittäin hyvin.

Jagger saa lausunnoilleen tukea kitaristi Ronnie Woodin vaimolta Jo Woodilta. Rouva Wood kieltää, että Scott olisi ehdotellut Ronnielle tupakanpolton lopettamista.

– Maailman ainoa ihminen, joka voi lopettaa Ronnie Woodin tupakanpolton, on Ronnien Wood itse, vaimo järkeilee.

– Minä ja L’Wren lopetimme yhdessä tupakoinnin Bostonissa kolme vuotta sitten, Jo Wood lisää.

Hyvää seuraa ja tyylitajua

Jo Wood muistaa kehaista myös L’Wren Scottin erinomaista tyylitajua.

– Kaikki nämä lehtijutut vaatetuksesta ovat naurettavia. Ronnie näyttää tänä päivänä täsmälleen samalta, kuin on aina näyttänyt. Eikä hän tule siitä mihinkään muuttumaankaan. L’Wren teki Ronnielle pari upeaa takkia, joista minä pidin suuresti.
Olen sanonut L’Wrenille, että mitä vaatteita hänen mieleensä ikinä tuleekin tarjota Ronnielle, olen erittäin kiinnostunut näkemään ne.

– L’Wrenillä on näkemystä ja hän on fantastista kiertueseuraa. Eikä hän ole olevinaan mitään muuta kuin yksi kiertueella mukana olevista tytöistä, Jo Wood kiteyttää.

STT

Päivän lehti

29.1.2020