Uutiset

Miehet mukaan …Janan Äijätreeniin

Suosittu Janakkalan Jana yleisurheilun Äijätreeni jatkaa toimintaansa jälleen lokakuussa sekä Tervakoskella että Leppäkoskella. Treeni koostuu eri joukkuelajien peleistä vertaisohjaajan johdolla ja ohjatuista demotreeneistä, joissa pääset kokeilemaan muun muassa kahvakuulaa, crossfit-tyylistä kiertoharjoittelua, yleisurheilua ja painia sekä saat opastusta lihaskuntoharjoitteluun. Demotreeneistä vastaavat Janan koulutetut valmentajat.

Harjoitukset on suunnattu kaiken ikäisille miehille ja mukaan voi tulla, vaikka viime treenistä olisi jo aikaa ja etureppuakin löytyisi omasta takaa. Riittää, kun on intoa uuden kokeilemiseen ja vanhojen taitojen vetristelyyn.

Turengin ryhmä kokoontuu tiistaisin kello 19–20 Leppäkosken koululla ja Tervakosken ryhmä Tervakosken ala-asteella maanantaisin kello 19.30–20.30. Tervakosken ryhmä on aloittanut 22.9, mutta mukaan mahtuu vielä pari äijää. Leppäkosken ryhmä aloittaa tiistaina 7.10.

Lisätietoja Äijätreenistä ja ilmoittautuminen Jana yleisurheilun nettisivujen (www.janakkalanjana.info) kautta. Mukaan treenaamaan mahtuu 15 ensimmäistä kuntoilijaa. (HäSa)

Asiasanat