Uutiset

Mies otti lopputilin ja lähetti hämähäkin

Brittimies otti keskiviikkona lopputilin työpaikastaan ja lähetti vielä samana päivänä naiskollegalleen laatikossa sangen inhottavalta näyttävän lintuhämähäkin.

Leicesteriläinen mies, Hector nimeltään, on myöntänyt syyllisyytensä hämähäkin lähettämiseen. Hectorin hämähäkki aiheutti työpaikalla melkoisen paniikin. Paikalle kutsutut eläinsuojeluyhteisön ammattilaiset kävivät lopulta hakemassa lintuhämähäkin pois.

– Lintuhämähäkin lähettäminen on merkillinen idea. Tämä kyseinen hämähäkki ei tosin ole ihan sieltä vaarallisimmasta päästä. Hämähäkin vastanottanut nainen on taatusti ollut kauhuissaan, eläinsuojeluyhteisön tiedottaja oletti.

Kyseinen Meksikosta lähtöisin oleva lintuhämähäkkilaji on nähty usein elokuvissa. Sen valttina valkokankaalle pääsemiseen on karmaiseva ulkonäkö. Karvaisen kaverin punaisilla koivillakin on mittaa useita senttimetrejä.

Jalkapallohullu ruotsalaismies maalasi salaa talonsa

Jalkapallohullu ruotsalaismies otti ja maalasi talonsa kokonaan sinikeltaiseksi. Vaimo oli maalausurakan aikana töissä.

– Tiesin, että hän sanoisi ei. Ei olisi ollut mitään järkeä kysyä häneltä, voinko maalata talon Ruotsin väreillä, Janne Pettersson kertoo.

– Kun vaimo tuli kotiin, hänen ilmeensä oli näkemisen arvoinen, Pettersson iloitsee.

Petterssonien talo sijaitsee eräässä Tukholman lähiössä. Herra Pettersson on saanut vaimoltaan luvan pitää talon sinikeltaisena niin pitkään, kun Ruotsi pysyy kisoissa mukana.

Ruotsin kaadettua torstaina Paraguayn maali saattaa pysyä
seinissä vielä pitkään. Tuskin sentään kuitenkaan ”isältä pojalle”.

Hollanninkieliset poliisikoirat pulma briteille

Britannian poliisi on kokenut ongelmia uusien poliisikoiriensa kanssa, sillä ne sattuvat olemaan hollanninkielisiä. Tämä johtuu siitä, että britit hankkivat nämä saksanpaimenkoirat Hollannista.

Turreilla on kaikki poliisityössä tarvittavat avut, mutta ne tottelevat pelkästään flaaminkielisiä komentoja.

Brittilän poliisi päätti, että koirien äidinkieltä ei kannata enää yrittää muuttaa. Niinpä Avonin ja Somersetin koirapoliisit kajauttavat käskyt uusille koirilleen flaamiksi.

– Olemme oppineet ne hollanninkieliset lauseet joihin koirat on opetettu reagoimaan, vakuuttaa poliisikersantti Hardy Hussain.
Flaaminkieliset poliisikoirat astuvat palvelukseen Britanniassa muutaman kuukauden kuluessa.

STT

Päivän lehti

6.7.2020