fbpx
Uutiset

Mies pahoinpideltiin vastaanottokeskuksen edessä Kangasalla

Irakilaissyntyinen mies joutui pahoinpitelyn uhriksi Kaivannon vastaanottokeskuksen edessä myöhään tiistai-iltana Kangasalla.

Mies oli puhunut kello 23 jälkeen puhelimeen vastaanottokeskuksen pihalla. Paikalle oli poliisin mukaan ajanut tumman- tai mustanvärinen BMW-henkilöauto, josta nousi ulos kolme miestä.

Auto on farmari- tai sedanmallinen.

Poliisille tulleen ilmoituksen mukaan miehet olivat suomalaisia. Ilmoituksen oli tehnyt ulkopuolinen henkilö.

Uhria oli pahoinpidelty nyrkein ja puukolla, ja tekijät poistuivat lopulta paikalta. Uhri toimitettiin sairaalahoitoon. Hän välttyi vakavilta vammoilta ja on jo kotiutettu.

Se, oliko rikoksen uhri turvapaikanhakija, on poliisin mukaan salassa pidettävää tietoa.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä.

Tutkintaa johtavan Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisarion Pasi Niemisen mukaan esitutkinta on parhaillaan käynnissä.

– Tekijöiden henkilöllisyys ei ole selvillä, eikä heitä ole otettu kiinni, Nieminen toteaa.

Keskiviikkoiltana poliisin julkaisemien tuntomerkkien mukaan ensimmäisellä epäilty on noin 175-senttinen, ja hänellä oli yllään musta pipo sekä musta, vyötärölle ulottuva takki.

Toinen epäilty on noin 185-senttinen, ja hänellä oli päässään musta pipo, jonka alta näkyvät vaaleat hiukset. Hänen takkinsa ulottui reiden yläosaan, ja epäillyllä oli jalassaan harmaat kengät. Hänellä on tatuointi kaulan oikealla puolella.

Kolmas epäilty on noin 185 senttimetriä pitkä. Hän oli pukeutunut lyhyeen mustaan takkiin, ja epäillyllä oli päässään huppu. Hänellä oli oikeassa kämmenselässä tatuointi tai muu merkki.

Poliisi pyytää tietoja kolmikosta, joka sopii tuntomerkkeihin. Tietoja pyydetään ilmoittamaan joko numeroon 029 544 5890 tai sähköpostilla osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Kaivannon vastaanottokeskus sijaitsee Kangasalla, valtatie 12:n varrella sijaitsevan Kaivannon entisen sairaalan tiloissa. Paikalle perustettiin vastaanottokeskus syyskuussa. HäSa

 
Muokattu 18.11. kl 18.26. Juttua päivitetty tuntomerkkien osalta.

Menot